Féléves gyermekét lőtte agyon a részeg édesapa, mert nem szexelt vele a feleség

Forrás: Shutterstock -
baba agyonlőtte füvezés részeg borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas esemény rázott meg egy brazil kisvárost: egy édesapa agyonlőtte féléves gyermekét, mert felesége nem akart vele szexelni.

Szörnyű történetről számolt be a The Sun: egy brazil kisvárosban részegen, füvezés után állított haza az éjszaka közepén az édesapa. Megjött a kedve a szexhez, ezért felébresztette a feleségét, Jeniffert. A nő érthető módon nem vágyott az együttlétre és visszautasította férjét.

A férfi ekkor dühbe gurult, megütötte az asszonyt és előkapta fegyverét, amit a féléves alvó kisbabájuk fejéhez tartott. Fenyegetett, ha nem fekszik le vele a nő, meghúzza a ravaszt. Jeniffer halálra rémült, de már nem tudott mit tenni, a férj agyonlőtte a gyermeket.

Az asszony sikítására minden szomszéd felébredt, akik azonnal hívták a rendőrséget. A férfit azonnal letartóztatták. Állítása szerint semmire nem emlékszik az egész szörnyűségből.

Pénteken hidegfront éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180914-penteken-hidegfront-eri-el-hazankat-idojaras.htmlPénteken hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat. A szél is megélénkül. News--Állítólag két magyar sportoló szexuális kapcsolatot létesített egy 11 éves gyerekkelhttp://www.life.hu/news/20180914-allitolag-ket-magyar-sportolo-szexualis-kapcsolatot-letesitett-egy-11-eves-gyerekkel.htmlSajtóértesülések szerint feljelentés érkezett a rendőrségre két magyar sportolóval szemben azért, mert állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek egy 11 éves kislánnyal. News--Michael Nice azt állítja, hogy Tupac még mindig élhttp://www.life.hu/news/20180913-michael-nice-azt-allitja-hogy-tupac-meg-mindig-el.htmlMagánrepülővel menekítette ki az országból Tupac Shakurt nem sokkal azután, hogy lelőtték - állítja egy Michael Nice nevű férfi. News--Egy férfi azt állítja, hogy időutazó és a XVII. században felejtette az órájáthttp://www.life.hu/news/20180913-egy-ferfi-azt-allitja-hogy-idoutazo-es-a-xvii-szazadban-felejtette-az-orajat.htmlSem az arcát, sem pedig nevét nem akarta elárulni az a férfi, aki azt állítja, hogy időutazó, az óráját pedig a XVII. században felejtette. Azt mondja, óvnia kell biztonságát. NewsOrigoVizelettel és vízzel töltik fel a minibárok üvegeit a turistákhttp://www.life.hu/news/20180913-vizelettel-es-vizzel-toltik-fel-a-minibarok-uvegeit-a-turistak.htmlVíz, vizelet és más folyadékokat is talált már a személyzet a szállodák minibárjaiban lévő üvegekben. A spanyolországi Costa Blancán található szállodák most szankciókat vezetnek be. NewsOrigoTűvel combon szúrt egy nőt egy drogos az 1-es villamosonhttp://www.life.hu/news/20180913-tuvel-combon-szurt-egy-not-egy-drogos-az-1es-villamoson.htmlAz 1-es villamoson szúrt combon egy drogos egy anyát, aki sokkos állapotba került a történtek után. A nő kivizsgálásokra jár, ám amíg nincs eredmény, pokol az élete. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.