Vallomást akar tenni a soroksári futónő megölésével gyanúsított R. Szilveszter

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyilkosság vallomás soroksári futónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vallomásra készül a soroksári gyilkosság gyanúsítottja, R. Szilveszter, akit a rendőrség már több órán keresztül faggatott a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, ám az jegyzőkönyvezhető vallomást nem tett .Az öt éve börtönben ülő R.-t dr. Lichy József képviseli.

"Várom, hogy minél hamarabb megkapjam az összes, az ügyben készült hivatalos papírt a rendőrségtől. Leginkább a DNS-vizsgálat eredményére vagyok kíváncsi. Ha meggyőződtem arról, hogy valóban egyezés van védencem mintája és az áldozat holttestén talált maradványok között, akkor mindenképpen vallomást fogunk tenni arra vonatkozólag, hogy minként kerülhetett DNS-e az áldozat testére" - mondta dr. Lichy József a Blikknek.

R. Szilveszter hosszabb ideje súlyos betegségben szenved.

"Az már biztos, hogy meg kell operálni, csak a beavatkozás időpontja kérdéses még. A betegségének laikus számára is látható jelei vannak, többet azonban erről nem kívánok mondani. Mivel egy nagyon súlyos bűncselekménnyel gyanúsítják, még a kórházon belül is a legszigorúbb szabályok vonatkoznak rá: a bilincset egyetlen percre sem veszik le róla, és több őr is kíséri, bárhova megy az intézményen belül. Ez azonban teljesen szabályos, neki sincs kifogása ellene" - magyarázta a védő.

Lassan véget ér a nyárias meleg: ilyen időjárás várhatóhttp://www.life.hu/news/20180915-lassan-veget-er-a-nyarias-meleg-ilyen-idojaras-varhato.htmlLassan véget ér a vénasszonyok nyara, de igazi, nagy lehűléssel még nem kell számolnunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoPénteken hidegfront éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180914-penteken-hidegfront-eri-el-hazankat-idojaras.htmlPénteken hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat. A szél is megélénkül. News--Dulakodás közben meghalt egy ember Badacsonybanhttp://www.life.hu/news/20180908-dulakodas-kozben-meghalt-egy-ember-badacsonyban-brutalis.htmlMeghalt egy ember, miután két társaság dulakodni kezdett Badacsonyban - közölte a rendőrség szombaton a honlapján. News--Jégesővel tört be a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180901-jegesovel-tort-be-a-hidegfront-nyugatrol-hazankban.htmlJéggel és heves viharokkal indult a hétvége, szombaton betört hazánkban a hidegfront, amit egyelőre még csak a nyugati országrészben lehet markánsabban érezni. NewsOrigoZáporok, zivatarok várhatóak vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180901-zaporok-zivatarok-varhatoak-vasarnap-idojaras.htmlVasárnap a szombathoz hasonlóan szintén záporokra, zivatarokra készülhetünk. Nyugaton heves zivatarok is kialakulhatnak. Az ország keleti felén azonban túlnyomóan napos, meleg idő várható. Itt 30-34 fok közötti csúcshőmérsékleteket mérhetünk, míg a Dunántúlon 22-29 fok valószínű.News--Súlyos baleset történt szombaton Zala megyébenhttp://www.life.hu/news/20180901-sulyos-baleset-tortent-szombaton-zala-megyeben-frontalis-utkozes.htmlEgy 57 és egy 42 éves nő a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg abban a közúti balesetben, amely szombaton kora délután történt Zalalövő és Zalacséb között - mondta el az MTI érdeklődésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.