Elfogták a férfit, aki több alkalommal mutogatta magát Budakeszin

letartóztatás szatír Budakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 52 éves férfit fogott el a rendőrség Budakeszin, miután két alkalommal is mutogatta magát szeméremsértő módon.

Szeméremsértő módon mutogatta magát egy 52 éves férfi Budakeszin, akit a rendőröknek sikerült elfognia. Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Szatírt fogtak Budakeszin - Képünk illusztráció "Forrás: Thinkstock "

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 52 éves férfi 2018. szeptember 4-én és szeptember 5-én Budakeszin előbb egy üzemanyagtöltő állomáson, majd következő alkalommal a Fő téren mutatta meg magát - írja a Police.hu.

Kiégett az egykor legendás étterem, a Hűvösvölgyi Vigadóhttp://www.life.hu/news/20180918-kiegett-az-egykor-legendas-etterem-a-huvosvolgyi-vigado.htmlTeljesen kiégett a Hűvösvölgyi Vigadó étterem épülete, életveszélyessé vált. Szerencsére senki nem tartózkodott bent, így sérülés nem történt. NewsOrigoEmberölés miatt nyomoznak a 12 éve eltűnt fiatal focista, Strehó Gergő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180918-emberoles-miatt-nyomoznak-a-12-eve-eltunt-fiatal-focista-streho-gergo-ugyeben.html12 éve eltűnt egy fiatal focista, Strehó Gergő, a rendőrség újra nyomoz az ügyében, ezúttal azonban emberölés miatt. NewsOrigoNyilatkozott a nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó, Kósz Zoltánhttp://www.life.hu/news/20180917-nyilatkozott-a-nemi-eroszakkal-megvadolt-vizilabdazo-kosz-zoltan.htmlNyilatkozott a Tényeknek az egyik nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó. Kósz Zoltán nem sokkal ezelőtt azt mondta: tagadja a szexuális vádakat, egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz. Az olimpiai bajnok még mindig nem tért magához a napokban nyilvánosságra került vádak miatt. NewsOrigoAz állatorvos elmondta, miért nem szabad egyedül hagyni az állatokat a haláluk előtthttp://www.life.hu/news/20180917-az-allatorvos-elmondta-miert-nem-szabad-egyedul-hagyni-az-allatokat-a-halaluk-elott.htmlSzívszorító Twitter-bejegyzésben osztotta meg egy gazdi állatorvosa szavait azzal kapcsolatban, hogy mi a legnehezebb a munkájában. Ugyanis a gazdák sokszor nem tudják végig nézni, ahogy elaltatják kedvencüket, így az állat halála előtt végig őket keresi. News--Több közkedvelt állat tenyésztését is betiltanák Skóciábanhttp://www.life.hu/news/20180917-tobb-kozkedvelt-allat-tenyeszteset-is-betiltanak-skociaban.htmlSokak kedvencének, a mopsznak tenyésztését is betiltanák Skóciában, ugyanis a genetikai mutáció miatt az állat nehezen kap levegőt. Azonban nemcsak ennek a fajtának az életét keserítik meg az egészségügyi gondok, több állat tenyésztését is megakadályoznák, hogy ne szenvedjenek egész életükben. NewsOrigoSorozatgyilkos lánya vallott szörnyű gyermekkoráról (18+)http://www.life.hu/news/20180917-sorozatgyilkos-lanya-vallott-szornyu-gyermekkorarol.htmlFred West sorozatgyilkos lánya, Mae mesélt a gyermekként átélt szörnyűségekről. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.