Félmeztelenül ugrott ki a lány az ablakon, akinek drogot tettek az italába

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Lino Mirgeler -
drog életveszély lány félmeztelen kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alix Taylor bulizni indult a barátaival, ám drogot tettek az italába. Amikor hazaért, szörnyű hallucinációk gyötörték, félmeztelenül ugrott ki az ablakon. 

Drogot csempésztek múlt kedden a Glasgow Caledonian University-n tanuló Alix Taylor italába egy buliban. Érezte, hogy valami nincs rendben, ezért hazament.

Azt mondja, hogy az este buli utáni részére már nem emlékszik, ám valószínű, hogy rettenetes hallucináicók gyötörték, menekülni próbált. A Mirror cikke szerint a lány félmeztelenül kiugrott az ablakán és a betonra esett. Koponyája eltört, az esés súlyos férzést okozott a fejében, a fülein is vér folyt ki.

Történetét testvére osztotta meg a Facebookon, hogy más ne kerülhessen ilyen helyzetbe. Alix szerencsére túlélte az esét, a Queen Elisabeth Hospitalben lábadozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.