Jön a hidegfront: sok eső várható

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
hidegfront időjárás szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem sokáig lesz jóidő. 

Csütörtökön és pénteken sokat fog sütni a nap, többfelé zavartalan lesz a napsütés, esőre nem számíthatunk. Többfelé megélénkülhet viszont a szél. A legmagasabb hőmérséklet 28-31 fok között alakul. Szombat reggel északnyugat felől egy hidegfront érkezik feltámadó széllel, esővel, záporokkal. A front hatására napközben az ország északi, északnyugati területein a 20 fokot sem érheti el a maximum-hőmérséklet, míg délen, délkeleten 20-25 fok közötti maximumokra van kilátás - olvasható az előrejelzésekben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Rábai Attila meteorológus özvegye emlékfutást szervez elhunyt férje emlékérehttp://www.life.hu/news/20180920-rabai-attila-rosta-erzsebet-ozvegye-emlekfutast-szervez-elhunyt-ferje-emlekere.htmlAz ismert meteorológust, az atlétikai szövetség tagját, Rábai Attilát nem messze a házuktól, a járdán gázolta el egy személyautó tavaly. Rábai Attila özvegye, Rosta Erzsébet most így emlékezett vissza a szomorú napra. News--Nőgyógyász és pszichológus vizsgálja azt a kislányt, akit állítólag zaklatott a két magyar vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20180916-nogyogyasz-es-pszichologus-vizsgalja-azt-a-kislanyt-akit-allitolag-zaklatott-a-ket-magyar.htmlRemélhetőleg rövid időn belül kiderül az igazság, ezt írta Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt egy közleményben az egyesületük közösségi oldalán. Ügyvédeik pedig azt mondták, ártatlanok és még ki sem hallgatták őket. Az olimpiai bajnok vízilabdázót és társát egy 13 éves kislány vádolja azzal, hogy két évvel ezelőtt szexeltek vele. A gyereket holnap vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus.NewsThinkstockHamarosan megnevezik a 11 éves kislányt zaklató sportolókathttp://www.life.hu/news/20180916-hamarosan-megnevezik-a-11-eves-kislanyt-zaklato-sportolokat-mondta-el-dr-gerencser-andras-ugyved.htmlEgy héten belül hivatalosan megnevezik a 11 éves kislányt zaklató sportolókat – állítja a családot képviselő ügyvéd. News--Állandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarakhttp://www.life.hu/news/20180915-allandosulhatnak-a-szelsosegesen-meleg-nyarak-a-felmelegedo-eghajlat-legmozgasa-miatt.htmlA felmelegedő éghajlat légmozgása miatt állandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarak.News--Strandidő lesz a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20180908-strandido-lesz-a-jovo-heten-30-fok.htmlA következő héten csapadékmentes, száraz, napos időre van kilátás, 30-32 fok is lehet helyenként.News--Dulakodás közben meghalt egy ember Badacsonybanhttp://www.life.hu/news/20180908-dulakodas-kozben-meghalt-egy-ember-badacsonyban-brutalis.htmlMeghalt egy ember, miután két társaság dulakodni kezdett Badacsonyban - közölte a rendőrség szombaton a honlapján. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.