Rábai Attila meteorológus özvegye emlékfutást szervez elhunyt férje emlékére

Forrás: Dreamstime -
meteorológus Rábai Attila baleset futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert meteorológust, az atlétikai szövetség tagját, Rábai Attilát nem messze a házuktól, a járdán gázolta el egy személyautó tavaly. Rábai Attila özvegye, Rosta Erzsébet most így emlékezett vissza a szomorú napra. 

"Csengettek és a kapu előtt két rendőr állt. Azt mondták, hogy a férjemet egy súlyos baleset érte, mire én csak annyit tudtam kérdezni: ugye életben van? Alig pár órával később feladta a harcot, szinte az összes csontja eltört, jóformán mindene megsérült" - mesélte el az özvegy.

Forrás: Dreamstime

Rábai Attila rengeteget sportolt, a hét hét napjából ötször ment futni. Özvegye tavaly emlékfutást szervezett a meteorológus emlékére, amelyet idén is megtartanak. Rosta Erzsébet közlése szerint az emlékfutás szeptember 29-én, 10 órakor lesz Pesterzsébeten, a Kakas-dombon, vagyis az Új-Telepi parkerdőben a Dél-Pesti Kórház szomszédságában. Az özvegy nemcsak futókat, henem kocogókat és szurkolókat is vár, a táv mindössze 3 kilométer lesz. A versenyre nem kell előnevezés, sem rajtszám, Rosta Erzsébet szerint a legfontosabb, hogy együtt emlékezzenek Attilára - írja a blikkruzs.

Nőgyógyász és pszichológus vizsgálja azt a kislányt, akit állítólag zaklatott a két magyar vízilabdázóhttp://www.life.hu/news/20180916-nogyogyasz-es-pszichologus-vizsgalja-azt-a-kislanyt-akit-allitolag-zaklatott-a-ket-magyar.htmlRemélhetőleg rövid időn belül kiderül az igazság, ezt írta Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt egy közleményben az egyesületük közösségi oldalán. Ügyvédeik pedig azt mondták, ártatlanok és még ki sem hallgatták őket. Az olimpiai bajnok vízilabdázót és társát egy 13 éves kislány vádolja azzal, hogy két évvel ezelőtt szexeltek vele. A gyereket holnap vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus.NewsThinkstockEzt a két sportolót vádolják, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20180916-ezt-a-ket-sportolot-vizilabdazot-vadoljak-hogy-megeroszakoltak-egy-11-eves-kislanyt.htmlRemélhetőleg rövid időn belül kiderül az igazság, ezt írta Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt egy közleményben az egyesületük közösségi oldalán. Ügyvédeik pedig azt mondták, ártatlanok és még ki sem hallgatták őket. Az olimpiai bajnok vízilabdázót és társát egy 13 éves kislány vádolja azzal, hogy két évvel ezelőtt szexeltek vele. A gyereket holnap vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus. NewsThinkstockHamarosan megnevezik a 11 éves kislányt zaklató sportolókathttp://www.life.hu/news/20180916-hamarosan-megnevezik-a-11-eves-kislanyt-zaklato-sportolokat-mondta-el-dr-gerencser-andras-ugyved.htmlEgy héten belül hivatalosan megnevezik a 11 éves kislányt zaklató sportolókat – állítja a családot képviselő ügyvéd. News--Ilyen időjárás várható vasárnap estighttp://www.life.hu/news/20180916-varhato-idojaras-vasarnap-estig-elorejelzes.htmlHelyenként felhős, záporesős éjszaka után, derült, meleg nap következik. News--Pénteken hidegfront éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180914-penteken-hidegfront-eri-el-hazankat-idojaras.htmlPénteken hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat. A szél is megélénkül. News--Meghalt Sinead McNamara 20 éves modellhttp://www.life.hu/news/20180902-meghalt-sinead-mcnamara-20-eves-modell-egy-milliardos-jachtjan-gorogorszagban.htmlA 20 éves Sinead McNamara a péntekre virradó hajnalban tragikus hirtelenséggel, rejtélyes körülmények között hunyt el egy milliárdos jachtján Görögországban. A mexikói üzletember 10 millió ausztrál dollárt érő hajóján találták holtan a fiatal nőt, akinek az utolsó 48 órájáról szinte semmit sem lehet tudni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.