A 10 legbizarrabb ismeretlen szörnyeteg egy videón

bizarr lény videó szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ minden táján észlelnek az emberek furcsa lényeket, a legérdekesebb bizarr ismeretlen szörnyetegeket egy csokorba szedték egy videóban. Íme. 

Sokan észlelnek bizarr, idegen lényeket, az elmúlt időszakok legabszurdabb felvételeit szedte egy csokorba a Strange Videos nevű oldal. Nagylábtól egészen a földönkívülikig mindenféle ismeretlen szörnyeteg megjelenik a videókon, melyekről természetesen mindenki maga dönti el, hogy igaznak találja, avagy sem.

Magyar sztárok, akik kitálaltak szexuális életükről: Berki Krisztián és Tápai Szabina sem titkolózott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180921-kitalaltak-szexualis-eletukrol-berki-krisztian-es-tapai-szabina-sem-titkolozott.htmlVannak, akik titokként őrzik szexuális életeket, mások bizonyos keretek között hajlandóak róla beszélni, megint mások pedig megosztanak minden információt, ha kell, ha nem. A sztárok ugyanígy vannak ezzel: van, aki kitálal, míg mások csak mértékkel osztanak meg intim információkat. E két típus képviselőit szedtük össze, és persze azt, hogy mit is mondtak a saját szexuális életükről. TV + SztárokThinkstockTóth Andi szerint volt egy rib*ncos korszakahttp://www.life.hu/sztarok/20180921-toth-andi-szerint-volt-egy-ribncos-korszaka.htmlTóth Andi saját bevallása szerint egy időben kissé túlságosan merész volt, már ami az öltözködést és a sminket illeti, de ma már inkább a naturálisabb vonalat képviseli. TV + SztárokOrigoEnnyit fog keresni Dzsudzsák Balázs az egyesül arab emírségekbeli csapatnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-ennyit-fog-keresni-dzsudzsak-balazs-az-egyesul-arab-emirsegekbeli-csapatnal.htmlBár sok csapat érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt, a focista végül egy arab csapat ajánlatára mondott igent. Szép összeg üti a markát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna fehérneműben mutatta meg várandós pocakját: így is nagyon szexi a műsorvezetőnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kiss-ramona-fehernemuben-mutatta-meg-varandos-pocakjat-igy-is-nagyon-szexi-a-musorvezetono.htmlA nyáron jelentette be Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetőnője, hogy kisbabát vár szerelmétől, Lékai Máté kézilabdázótól. A szexi kismama ezúttal megmutatta, hogy pocakkal is jól mutat rajta a fehérnemű.TV + SztárokOrigoTücsi videóblogjában jelentette be. hogy kisbabát vár Sofron István jégkorongozótól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-tucsi-videoblogjaban-jelentette-be-hogy-kisbabat-var-sofron-istvan-jegkorongozotol-video.htmlTücsi, az egykori szépségkirálynő és modell videóblogjában jelentette be, hogy kisbabát vár vőlegényétől, Sofron István jégkorongozótól. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180920-gaspar-evelin-lediplomazott-40-kilot-fogyott-es-elarulta-vane-parja.htmlKamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.