Erős széllel érkezett meg a hidegfront

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker -
hidegfront időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tévedtek a meteorológusok, szombat hajnalra megérkezett a hidegfront. Úgy tudni, ezzel vége az idei nyárnak, jobb idő még lehet, de az igazi meleg már nem tér vissza. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki az erős szél miatt Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

Szombat reggel északnyugat felől hidegfront érkezik erős, viharos széllel, esővel, záporokkal. A front előtt keleten záporokkal, esetleg egy-egy zivatarral telhet a délelőtt - olvasható az előrejelzésben, ahogyan az is, hogy tovább hűl a levegő.

Vasárnap majdnem mindenütt 10 fok alatti minimumokat mérhetünk. Változóan felhős idő várható, egy-egy zápor csak kis eséllyel néhol fordulhat elő. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, 19-24 fokig melegszik a levegő.

Rábai Attila meteorológus özvegye emlékfutást szervez elhunyt férje emlékérehttp://www.life.hu/news/20180920-rabai-attila-rosta-erzsebet-ozvegye-emlekfutast-szervez-elhunyt-ferje-emlekere.htmlAz ismert meteorológust, az atlétikai szövetség tagját, Rábai Attilát nem messze a házuktól, a járdán gázolta el egy személyautó tavaly. Rábai Attila özvegye, Rosta Erzsébet most így emlékezett vissza a szomorú napra. News--Jön a hidegfront: sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20180920-jon-a-hidegfront-sok-eso-varhato-elorejelzes-idojaras.htmlMár nem sokáig lesz jóidő. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoEzt gondolják a magyarok az óraátállításról: 10 emberből 9 eltörölnéhttp://www.life.hu/news/20180916-ezt-gondoljak-a-magyarok-az-oraatallitasrol-nyari-teli-idoszamitas.htmlJean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke augusztus végén jelentette be, hogy az európai konzultáción az emberek 84 százaléka szavazott az óraátállítás ellen.News--Pszichológiai és nőgyógyászati vizsgálat vár a kislányra, akit megerőszakolt a két magyar sportolóhttp://www.life.hu/news/20180916-pszichologiai-es-nogyogyaszati-vizsgalat-var-a-kislanyra-akit-megeroszakolt-a-ket-magyar-sportolo.htmlAhogy megírtuk, két magyar sportoló, a gyanú szerint két korábbi vízilabdázó, hónapokon át szexuálisan zaklatott, megerőszakolt egy akkor 11 éves kislányt. A ma 13 éves lány most tett feljelentést a rendőrségen. NewsThinkstockÁllandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarakhttp://www.life.hu/news/20180915-allandosulhatnak-a-szelsosegesen-meleg-nyarak-a-felmelegedo-eghajlat-legmozgasa-miatt.htmlA felmelegedő éghajlat légmozgása miatt állandósulhatnak a szélsőségesen meleg nyarak.News--Pénteken hidegfront éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180914-penteken-hidegfront-eri-el-hazankat-idojaras.htmlPénteken hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat. A szél is megélénkül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.