Chas And Dave zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt a Chas And Dave nevű zenekar sztárja, a 74 éves Chas Hodges szombat reggel. A zenésznek nyelőcsőrákja volt. A szomorú hírről a zenekar a közösségi oldalán számol be. 

Hodgesnél pedig csak tavaly állapították meg a rákos megbetegedést, a mellkasából eltávolítottak egy kis tumort, és kemoterápiás kezelést is kapott. Felesége és három gyermeke gyászolja őt.

Megszólalt a boncmester, Dr. Richard Shepherd, aki megvizsgálta Diana hercegnő holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180923-megszolalt-a-boncmester-aki-megvizsgalta-diana-hercegno-holttestet.htmlNagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegnő balesetéről. A szakember eddig nem beszélt, de most eloszlatta a pletykákat. TV + Sztárok--Felkészült a halálra Alain Delonhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-felkeszult-a-halalra-alain-delon-szinesz.htmlA színész már kápolnát is építtetett magának.TV + Sztárok--Vasvári Vivien és Fecsó 2018 Nyerő párosahttp://www.life.hu/sztarok/20180922-vasvari-vivien-es-fecso-2018-nyero-parosa-rtl-klubon.htmlPénteken este véget ért a Nyerő páros második évada. Először Tokár Tomi és párja, Dóri estek ki, a biztos döntőbe jutó Gáspárék mellé pedig Vivien és Fecsó csatlakozott a fináléban. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: Jess Glynne felfedte magánéletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180916-jess-glynne-felfedte-maganeletet-grammydijas.htmlJess Glynne 1989. október 20-án látta meg a napvilágot, Angliában. Míg apja ingatlanosként dolgozik, édesanyja a zeneiparban tevékenykedik. 15 évesen jelentkezett az X-Faktorba, ahonnan azért dobták ki, mert képtelen volt együttműködni a producerekkel. Később egyébként fordult a kocka, hiszen az angol Voice-ra mentornak felkérték, de a szigetország megdöbbenésére visszautasította az ajánlatot. Legnagyobb sikerét a Clean Bandittel érte el, hiszen a Rather Be-re még Grammy-díjat is kapott. 2017 után idén is interjút adott a Life.hu-nak, ahol az is kiderült, a rejtegetett magánéletét miért fedte fel hirtelen vadonatúj klipjében.TV + SztárokOrigoNem lehet kommentelni Kulcsár Edina Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180916-nem-lehet-kommentelni-kulcsar-edina-instagram-oldalan.htmlA szépségkirálynőnél betelt a pohár, és drasztikus lépést tett: letiltotta a hozzászólásokat az Instagramján. TV + Sztárok--Így él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20180916-igy-el-most-zambo-jimmy-idos-edesanyja-anna-neni.htmlAz idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.