Halálra gázolták a magyar vándort, Gecse Balázs Gergőt Franciaországban

Forrás: Thinkstock -
halál Gecse Balázs Gergő Franciaország utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus véget ért Gecse Balázs Gergő utazása, amely már 14 éve tartott. Egy ökrösszekéren járta Európát, Franciaország volt az utolsó állomása: elütötte egy autó.

Nomád vándorlása tette híressé Gecse Balázs Gergőt. A 32 éves utazó egy maga által épített ökrösszekéren járta Európát, egy kutya és négy szarvasmarha társaságában. Alkalmi munkákból tartotta el magát, hiszen értett a fafaragáshoz, asztalosmunkához, patkoláshoz és nemezeléshez is. Vasárnap este vesztette életét 14 évnyi utazás után délkelet-Franciaországban, Villard-Bonnot közelében járt, mikor egy autó elgázolta. A szekere mellett sétált az út belső oldalán, amikor a szemből érkező idős sofőr elgázolta. Állítása szerint elvakította a nap – írja a 444 külföldi forrásokra hivatkozva.

Gyermekmolesztálás Angliában: összesen 70 férfi erőszakolta meg az egyik áldozatot (18+)http://www.life.hu/news/20180924-angliaban-osszesen-70-ferfi-eroszakolta-meg-az-egyik-aldozatot.htmlAnglia legnagyobb gyermekmolesztálási botrányában akár 1000 áldozat is lehet, most megszólalt az egyikük: 12 éves korától erőszakolták, összesen 70 férfi élte ki rajta a vágyait.News--Időjárás: viharos szélre és esőre kell számítanunkhttp://www.life.hu/news/20180924-idojaras-viharos-szelre-es-esore-kell-szamitanunk.htmlEddig tartott a jó idő, és egészen valószínű, hogy a nyár már nem tér vissza. Helyette viharos szélre és esőre kell készülnünk, valamint borús, szomorkás időre. News--Zord telet hozhat az El Ninohttp://www.life.hu/news/20180922-zord-telet-hozhat-az-el-nino-legkori-jelenseg.htmlA 2016- 2017-es zord telet okozó El Nino jelenség idei visszatérésére 70 százalék esélyt látnak a szakértők. News--Hétfőn viharos széllel újabb hidegfront érkezik, a hét közepén talajmenti fagy is lehethttp://www.life.hu/news/20180923-hetfon-viharos-szellel-ujabb-hidegfront-erkezik-a-het-kozepen-talajmenti-fagy-is-lehet.htmlHa eddig fáztál, most még jobban fogsz. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy gyászolják vezérüket az elefántok: videóhttp://www.life.hu/news/20180920-igy-gyaszoljak-vezeruket-az-elefantok.htmlSzomorú felvétel járja be az internetet: egy elefántcsorda vezérét gyászolja Srí Lankán. News--Meghalt a Chas And Dave nevű zenekar sztárja, Chas Hodgeshttp://www.life.hu/news/20180923-meghalt-a-chas-and-dave-nevu-zenekar-sztarja-a-74-eves-chas-hodges.htmlMeghalt a Chas And Dave nevű zenekar sztárja, a 74 éves Chas Hodges szombat reggel. A zenésznek nyelőcsőrákja volt. A szomorú hírről a zenekar a közösségi oldalán számol be. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.