Kidobták az all-you-can-eat étteremből a férfit, mert túl sokat evett

Forrás: Thinkstock -
étterem per étkezés all you can eat evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét óra alatt több, mint 22 kilogramm ételt evett meg az a férfit, aki kidobtam egy springfieldi all-you-can-eat étteremből. A férfi most pereli a vendéglátóhelyet. 

Mr. Fleminget kidobták a springfieldi Golden Corral Corporation all-you-can-eat étterméből, mert túl sokat evett. A férfi 7 óra alatt több, mint 20 kiló ételt fogyasztott el.

Több mint 20 kiló ételt evett meg a férfi Forrás: Thinkstock

"Az én fizetésemből ritkán tudok étterembe menni. Ezért megpróbálok annyit enni a pénzemen, amennyit csak tudok. Ez volt a legrosszabb, ami valaha történt velem. Nem csak kidobtak, mikor éhes voltam, hanem úgy néztek rám, mintha undorító lennék" - mesélte a férfi a Worldnewsdailyreport.com-nak.

Panaszt tett az étterem ellen, akik pénzt ajánlottak neki, ám ő a per mellett döntött. Úgy gondolja, 2 millió dollárt is kaphat, ha nyer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.