Alexander Smith időutazó szerint hamarosan jön a III. világháború

időutazó USA III. világháború Észak-Korea Alexander Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy CIA projektben vett részt Alexander Smith, amelynek segítségével a 2118-as évbe küldték - legalábbis ő ezt állítja. Erről már többször mesélt, ám a legfontosabb információt veddig visszatartotta: lesz III. világháború. 

Az Apex TV újabb gyöngyszeme az a férfi, aki Alexanders Smith-nek nevezi magát és már többször azt állította, hogy egy CIA projekt segítségével még 1981-ben elutazott a 2118-as évbe.

Eddig azonban arról elfelejtett szólni, hogy közeleg a III. világhábroút - szúrta ki a Bors. Ezt onnan tudja, hogy nem akarták neki elárulni a jövőben, hogy ki az USA elnöke. Végül megtudta, hogy a világot már nem emberek, hanem egy robot, egy mesterséges intelligencia irányítja. Korábban egy nagy háború, ami az USA és Észak-Korea között robbant ki, eltörölte az országok közötti határokat. Ez volt a harmadik világháború.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.