Star Delguidice 25 kilós fenékimplantátumot csináltatott, most kivetetné

Forrás: Facebook/Star Delguidice -
plasztikai műtét műtét Isztambul Star Delguidice beavatkozás Birmingham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 200 plasztikai beavatkozáson esett át Star Delguidice, aki legutóbb 15 ezer fontot, azaz több, mint 4 millió forintot költött fenékplasztikára. Ám most szabadulna méretes tomporától. 

"Nem túl praktikus" - vélekedett fenekéről Star Delguidice. Az Birminghamben élő nő élete során már 200 plasztikai beavatkozáson esett át.

Nemrégiben otthonából Isztambulba utazott, hogy ott csináltassa meg hátsóját. Implantátumai 25 kilót nyomnak, így még ülni sem tud rendesen. Attól tart, hogy egyszer szétrobbannak. Szeretné kivetetni őket.

Akadályozza hatalmas feneke Forrás: Facebook/Star Delguidice

Mint mondta: fotókon jól mutat az új testrész, ám akadályozza a mindennapokban. "Akkor jöttem rá igazán, amikor az Ikeában vásároltam. Egy nőnek el kellett fordítania a férje fejét, mert annyira bámult" - idézte szavait a Mirror. Az új fenék egyébként 15 ezer fontba, azaz több, mint 4 millió forintba került.

Ha szeretnél még több képet látni a dominaként dolgozó nőről, kattints ide!

Allie Kali kettévágatta nyelvét, különleges örömet okoz az ágyban (18+)http://www.life.hu/news/20180927-allie-kali-kettevagatta-nyelvet-kulonos-oromet-okoz-az-agyban-18.htmlEgész testét tetoválások borítják Allie Kalinak. A 24 éves lány példaképe a Lizardmannek, azaz Gyíkembernek hívott férfi. Úgy döntött, ő is felvágatja a nyelvét. Azt állítja, ez különös örömet okoz a férfiaknak az ágyban. News--Összetörte Kósz Zoltán családját a pedofilvádhttp://www.life.hu/news/20180927-osszetorte-kosz-zoltan-csaladjat-a-pedofilvad.htmlEgy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot, ám egyelőre nincs eredménye a gyermek pszichológiai vizsgálatának, és nyomozás sem indult, a nevük mégis kikerült. Kósz Zoltán megtörten nyilatkozott: családját nagyon megviselték a vádak. NewsOrigoÉlő békát találtak az előrecsomagolt salátakeverékbenhttp://www.life.hu/news/20180927-elo-bekat-talaltak-az-elorecsomagolt-salatakeverekben.htmlElőrecsomagolt rukkolát vásárolt egy brit család. Már két napja tárolták a hűtőjükben, amikor észrevették, hogy valami figyeli őket a zacskóból. NewsAlexander Smith időutazó szerint hamarosan jön a III. világháborúhttp://www.life.hu/news/20180927-alexander-smith-idoutazo-szerint-hamarosan-jon-a-iii-vilaghaboru.htmlEgy CIA projektben vett részt Alexander Smith, amelynek segítségével a 2118-as évbe küldték - legalábbis ő ezt állítja. Erről már többször mesélt, ám a legfontosabb információt veddig visszatartotta: lesz III. világháború. NewsOrigoBetiltják a mobiltelefon kerékpározás közbeni használatát Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20180926-betiltjak-a-mobiltelefon-kerekparozas-kozbeni-hasznalatat-hollandiaban.htmlHamarosan pénzbüntetéssel sújtják a kerékpározás közben mobiltelefont használókat Hollandiában. A kormány azért döntött a tilalom elrendeléséről, mert egyre több az olyan kerékpáros baleset, amikor a kerekező üzenetet küld vagy telefonál biciklizés közben. News--Közlekedési balesetet okozott egy autót vezető kisgyermekhttp://www.life.hu/news/20180926-kozlekedesi-balesetet-okozott-egy-autot-vezeto-kisgyermek.htmlKözlekedési balesetet okozott szerdán Nagyváradon egy autót vezető négy és fél éves gyermek - közölte a Mediafax hírügynökség. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.