Novozánszki Fanni szülők remény VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy éve tart Novozánszki Fanni szörnyű tragédiája, ám még mindig nem sikerült pontot tenni az ügy végére. A ValóVilágból megismert lány szülei már nem reménykednek abban, hogy lányuk épségben kerül elő, fájdalmuk sem enyhül. 

Novemberben lesz egy éve, hogy Novozánszki Fanni eltűnt, a rendőrség azonban nem élő személyként keresi a ValóVilágból megismert lányt. Eddig azonban nem sikerült megtalálni a testét, a lehetséges elkövető, B. László pedig nem tett vallomást. Fanni szülei pedig már elvesztették a reményt.

VV Fanni családja már nem reménykedik Forrás: RTL Sajtóklub

A Bors munkatársa Fanni édesapjával beszélt, aki elmondta, amióta a hatóságok közölték, hogy nem élő emberként keresik Fannit, azóta nem reménykednek. Többet azonban nem akart mondani, hiszen a fájdalmuk egyáltalán nem enyhült az lemúlt időben.

Volt rendőr a VV Fanni-ügyről: bárhova elrejthette gyilkosa a lány holttestét


VV Fanni holtteste után nagy erőkkel nyomoznak a rendőrök, eddig sikertelenül. Azon az útvonalon keresik, ahol a gyanúsított a bérelt autójával járt, de egy volt rendőr szerint szinte bárhol lehet a lány teste, hiszen a feltételezett gyilkosnak volt két napja arra, hogy elrejtse.Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Hónapokig nézte anyja halott testét a brit Donna Sue Hudgins, mert kíváncsi volt, hogyan bomlik lehttp://www.life.hu/news/20180928-titokban-tartotta-donna-sue-hudgins-anyja-halalat-hogy-lassa-hogyan-bomlik-le-a-teste.htmlLátni akarta, hogyan bomlik le a test, ezért a 69 éves Donna Sue Hudgins eltitkolta 93 éves anyja halálát, és hónapkig figyelte, mi történik annak testével. News--Esőre, záporra és szélre is számíthatunk a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180927-esore-zaporra-es-szelre-is-szamithatunk-a-hetvegen.htmlSzombaton záporra, zivatarra, vasárnap azonban már napsütésre is számíthatunk. Nem kell elvetni a kiránduló terveket. News--Összetörte Kósz Zoltán családját a pedofilvádhttp://www.life.hu/news/20180927-osszetorte-kosz-zoltan-csaladjat-a-pedofilvad.htmlEgy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot, ám egyelőre nincs eredménye a gyermek pszichológiai vizsgálatának, és nyomozás sem indult, a nevük mégis kikerült. Kósz Zoltán megtörten nyilatkozott: családját nagyon megviselték a vádak. NewsOrigoBetiltják a mobiltelefon kerékpározás közbeni használatát Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20180926-betiltjak-a-mobiltelefon-kerekparozas-kozbeni-hasznalatat-hollandiaban.htmlHamarosan pénzbüntetéssel sújtják a kerékpározás közben mobiltelefont használókat Hollandiában. A kormány azért döntött a tilalom elrendeléséről, mert egyre több az olyan kerékpáros baleset, amikor a kerekező üzenetet küld vagy telefonál biciklizés közben. News--Alexander Smith időutazó szerint hamarosan jön a III. világháborúhttp://www.life.hu/news/20180927-alexander-smith-idoutazo-szerint-hamarosan-jon-a-iii-vilaghaboru.htmlEgy CIA projektben vett részt Alexander Smith, amelynek segítségével a 2118-as évbe küldték - legalábbis ő ezt állítja. Erről már többször mesélt, ám a legfontosabb információt veddig visszatartotta: lesz III. világháború. NewsOrigoKözlekedési balesetet okozott egy autót vezető kisgyermekhttp://www.life.hu/news/20180926-kozlekedesi-balesetet-okozott-egy-autot-vezeto-kisgyermek.htmlKözlekedési balesetet okozott szerdán Nagyváradon egy autót vezető négy és fél éves gyermek - közölte a Mediafax hírügynökség. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.