Menekült a 2 éves fiú: újabb részeltek derültek ki a várpalotai gyilkosságról

Forrás: Police.hu -
gyilkosság halál rendőrség Várpalota tragédia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves P. Enikőt agyonverte, 2 éves kisfiának pedig elvágta a torkát B. Zsolt, aki beismerte a várpalotai kettősgyilkosságot. Újabb részeltek derültek ki a szörnyű tragédiáról. 

Szakított gyermeke apjával, F. Gergellyel a 22 éves P. Enikő a berhidai B. Zsolt kedvéért. Végül ennek a kapcsolatnak is vége szakadt, a nő úgy döntött, kétéves kisfiával visszatér F. Gergelyhez.

A szerelmi háromszögnek tragédia lett a vége. Ahogy mi is megírtuk: B. Zsoltot 4 órával a bejelentés után elkapták, órákon át faggatták a rendőrök. Végül beismerte, hogy ő ölte meg P. Enikőt és a kétéves kisfiút. A Ripost cikke szerint a férfi többször megfenyegette Enikőt. F. Gergely testvére elmondta a lapnak, a két férfi soha nem találkozott egymással. Enikő el akart költözni a férfitól, visszament a házhoz, hogy néhány holmit összeszedjen és aláírják a főbérlővel a szükséges papírokat. A két holttestet a tulajdonos találta meg. "Itt vagyok a háznál... Be van ütve az ablak, és csak Enikőt látom. Az előtérben fekszik, szét van verve a feje" - idézték a főbérlő szavait, aki azonnal értesítette Gergelyt.

A férfi beismerte tettét Forrás: Police.hu

A vérnyomokból úgy tűnt, a kisfiú négykézláb próbált menekülni gyilkosától. Az ő testét édesanyjától távolabb találták meg. "A tragédia után összeültünk a családdal, arról beszéltünk, mi történhetett. Feltűnt nekünk, hogy Zsolt megpróbált jó előre gondolkodni. Amikor Gergő bement a lakásba, akkor látta, hogy minden szét van dobálva. A szekrények kiszórva és a fiókokból minden kidobálva. Eltűnt a lakásban lévő összes pénz is. Szerintünk rablógyilkosságnak akarta beállítani" - mondta a lapnak a rokon.

Időközben a bíróság elrendelte B. Zsolt előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.