A Bayern München két focistája összeházasodott

házasság nők párkapcsolat focista szerelem Bayern München foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem szövődött a Bayern München női focicsapatának két játékosa között. A csapat Twitter-oldalán tette közzé az örömhírt, hogy most össze is házasodtak. 

A Bayern München női focicsapata örömhírt tett közzé Twitter-oldalán - szúrta ki a Blikk. Két sportoló között ugyanis szerelem szövődött, most pedig úgy döntöttek, hogy hivatalosan is megerősítik szerelmüket. Hétfőn tartották az esküvőt, a legszűkebb családdal és a legközelebbi barátokkal. A holland van den Heiligenberg felvette felesége nevét, így mostantól őt is Vonkovának hívják.

Lucie Vonkova és Claudia van den Heiligenberg esküvői képeket is mutattak:

Időjárás: sok lesz a napsütés az első októberi hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181005-idojaras-sok-lesz-a-napsutes-az-elso-oktoberi-hetvegen.htmlAz első októberi hétvégén sok lesz a napsütés, csak néhol lehet zápor. Kissé melegszik is az idő, napközben többfelé 20 foknál is melegebb lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--A BBC bemutatta, mit tesz az állatokkal a műanyag, a műsorvezető könnyekben tört kihttp://www.life.hu/news/20181004-a-bbc-bemutatta-mit-tesz-az-allatokkal-a-muanyag-a-musorvezeto-konnyekben-tort-ki.htmlDrowning In Plastic címmel jelent meg a BBC legújabb filmje, melyben azt mutatják be, mit tesz az állatvilággal a műanyag hulladék. A nézők teljesne ledöbbentek, a műsorvezető is könnyekben tört ki a felvétel során. News--Potencianövelő étrend-kiegészítőket hívott vissza a Nébih: ezekkel a termékekkel van gondhttp://www.life.hu/news/20181004-potencianovelo-etrendkiegeszitoket-hivott-vissza-a-nebih-ezekkel-a-termekekkel-van-gond.htmlA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) több a férfiaknak szánt potencianövelő étrend-kiegészítőt is kivont a forgalomból. NewsOrigoAngliában 40 éven keresztül rabszolgaként tartottak egy férfithttp://www.life.hu/news/20181004-angliaban-40-even-keresztul-rabszolgakent-tartottak-egy-ferfit.htmlFeltehetőleg 40 éven át volt rabszolga az a a férfi, akit egy bejelentés után sikerült kiszabadítani Angliában: az áldozatnak egy apró fészer volt a lakhelye, amelyben semmi más nem volt csak egy szék, és egy takaró. NewsOrigoNem biztos, hogy megerőszakolták a meggyilkolt soroksári futó nőthttp://www.life.hu/news/20181004-nem-biztos-hogy-megeroszakoltak-a-meggyilkolt-soroksari-futonot.htmlÚjabb és újabb részletek derülnek ki a 2013-ban megölt soroksári kocogó ügyével kapcsolatban. A gyanúsított, R. Szilveszter ügyvédje most átlapozta az összes aktát, melyben azt írták, az áldozatot nem erőszakolták meg. News--Összeszedtük kedvenc állati Insta-sztárjainkat az állatok világnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/news/20181004-osszeszedtuk-kedvenc-allati-instasztarjainkat-az-allatok-vilagnapja-alkalmabol.htmlAz állatok lehetnek viccesek, aranyosak, furcsák, sőt még flegmák is. Egy biztos: nagyon szerethetők. Az állatok világnapja alkalmából összeszedtük a kedvenc állati Insta-sztárjainkat, akik minden nap mosolyt csalnak az arcunkra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.