A VV Fanni meggyilkolsával vádolt B. László mintarab a börtönben

Forrás: RTL -
gyilkosság Novozánszki Fanni gyanúsított VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László már majdnem egy éve előzetesben van, most kiderült, hogyan viselkedik a börtönben. 

Tavaly novemberben tartóztatták le a VV Fanni meggyilkolásával vádolt személyt, vagyis B. Lászlót. Egyelőre azonban a nyomozásban nincs előrelépés, legalábbis a nyilvánossággal semmilyen fejleményt nem osztottak meg a hatóságok. Novozánszki Fanni teste továbbra sem került elő, B. László pedig továbbra is előzetes letartóztatásban van, és a 24.hu információi szerint mintarabként viselkedik.

VV Fanni feltételezett gyilkosa mintarab a börtönben Forrás: RTL

"Egy négyfős cellában van és valóságos mintarabként viselkedik. Nem azt mondom, hogy csicska lett, de azonnal pattan, ha szólnak neki. Tényleg jól viselkedik. Egyetlen fegyelmije sem volt még, amióta bekerült. Lelkileg nagyon megviseli a bezártság. Mióta bekerült már legalább húsz kilót fogyott. A szülei minden hónapban bemennek hozzá. Rajtuk kívül viszont senki nem látogatta az utóbbi hónapokban a rokonai és a barátai közül" - mondta a lap informátora.

A Bayern München két focistája összeházasodotthttp://www.life.hu/news/20181005-a-bayern-munchen-ket-focistaja-osszehazasodott.htmlSzerelem szövődött a Bayern München női focicsapatának két játékosa között. A csapat Twitter-oldalán tette közzé az örömhírt, hogy most össze is házasodtak. NewsOrigoIdőjárás: sok lesz a napsütés az első októberi hétvégénhttp://www.life.hu/news/20181005-idojaras-sok-lesz-a-napsutes-az-elso-oktoberi-hetvegen.htmlAz első októberi hétvégén sok lesz a napsütés, csak néhol lehet zápor. Kissé melegszik is az idő, napközben többfelé 20 foknál is melegebb lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. News--A BBC bemutatta, mit tesz az állatokkal a műanyag, a műsorvezető könnyekben tört kihttp://www.life.hu/news/20181004-a-bbc-bemutatta-mit-tesz-az-allatokkal-a-muanyag-a-musorvezeto-konnyekben-tort-ki.htmlDrowning In Plastic címmel jelent meg a BBC legújabb filmje, melyben azt mutatják be, mit tesz az állatvilággal a műanyag hulladék. A nézők teljesne ledöbbentek, a műsorvezető is könnyekben tört ki a felvétel során. News--Potencianövelő étrend-kiegészítőket hívott vissza a Nébih: ezekkel a termékekkel van gondhttp://www.life.hu/news/20181004-potencianovelo-etrendkiegeszitoket-hivott-vissza-a-nebih-ezekkel-a-termekekkel-van-gond.htmlA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) több a férfiaknak szánt potencianövelő étrend-kiegészítőt is kivont a forgalomból. NewsOrigoAngliában 40 éven keresztül rabszolgaként tartottak egy férfithttp://www.life.hu/news/20181004-angliaban-40-even-keresztul-rabszolgakent-tartottak-egy-ferfit.htmlFeltehetőleg 40 éven át volt rabszolga az a a férfi, akit egy bejelentés után sikerült kiszabadítani Angliában: az áldozatnak egy apró fészer volt a lakhelye, amelyben semmi más nem volt csak egy szék, és egy takaró. NewsOrigoKellemes őszi idő várható a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20181004-kellemes-oszi-ido-varhato-a-hetvegere-oktober-idojaras.htmlThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.