Aurea Vazquez Rijos, Miss Puerto Rico ölte meg milliárdos férjét - 15 év után kerül börtönbe

gyilkosság börtönbüntetés szépségkirálynő Miss Puerto Rico
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurea Vazquez Rijos, Miss Puerto Rico a pénzért oltotta ki férje életét 15 évvel ezelőtt. Örökölni akart.

Bűnösnek találta a bíróság Aurea Vazquez Rijost, mert megölte férjét, Adam Anhang kanadai milliomost. 2005-ben házasodtak össze, de kapcsolatuk hamar megromlott, mert a nő nem akart áttérni a zsidó hitre, ráadásul úgy gondolta, a férfi megcsalja őt.

A férj azt javasolta Rijosnak, hogy váljanak el, és ha a nő felvette a vallását, megint összeköthetik az életüket. Ennek apropóján a szépségkirálynő meghívta vacsorázni a férjét, ám amikor kiléptek az étteremből, megtámadták őket. Anhang belehalt sérüléseibe. A támadó későbbi bevallotta, hogy Rijos bérelte fel, 3 millió dollárt ígért neki a "munkáért", ám a pénzt sosem kapta meg. A nő azért nem került gyanúba, mert őt is megütötte a támadó.

Rijos azért ölette meg a férjét, mert válás esetén sokkal kevesebb pénzt kapott volna, mint a férfi elhalálozása esetén. Mire a nő bűnössége felmerült, addigra már Olaszországba költözött, családot alapított. Három gyereke született. 15 évvel a gyilkosság után, 2019-ben kerül börtönbe - írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.