Időjárás: újra itt a vénasszonyok nyara

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst -
Vénasszonyok nyara napsütés időjárás ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes, napos idő várható a héten. Úgy tűnik, visszatér a vénasszonyok nyara.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint anticiklon alakítja a Kárpát-medence időjárását, szárazabb léghullámok érkeznek fölénk. A hét első napján eleinte változóan felhős lesz az ég, és néhol zápor előfordulhat, majd csökken a felhőzet. Az északkeleti szél kezdetben helyenként megélénkül, majd mindenütt mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet délután 18 és 25, késő este 6 és 12 fok között valószínű.

Gyönyörű idő lesz a héten Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Frank Rumpenhorst

A folytatás is hasonló lesz, a Köpönyeg azt írja, péntekig sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Eső napokig nem lesz. Kellemes vénasszonyok nyara jellegű időjárás valószínű, délutánonként 21 fok körüli maximumokkal.

Oláh Gergő álruhába öltözött, nem ismerte fel az X-Faktor zsűrije: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-olah-gergo-alruhaba-oltozott-nem-ismerte-fel-az-xfaktor-zsurije-video.htmlA X-Faktor egy korábbi győztese, Oláh Gergő megtréfálta a műsor zsűrijét. Álruhában állt eléjük, ám csak akkor jöttek rá, kivel is van dolguk, amikor énekelni kezdett. Puskás Peti pedig még akkor sem. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBéres Alexandra a rászoruló gyermekekért kampányol: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181008-beres-alexandra-a-raszorulo-gyermekekert-kampanyol.htmlBéres Alexandra is csatlakozott az UNICEF kampányához, mely a rászoruló gyermekeket segíti, hogy azok egészségesen és biztonságban tudjanak felnőni. Összesen tizenhét, a maga területén kiemelkedően sikeres ember állt a kampány mellé, Béres Alexandra pedig a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy ő miért csatlakozott az akcióhoz. TV + Sztárok--Nagyon szexi legújabb fotóján Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20181008-nagyon-szexi-legujabb-fotojan-szinetar-dora.htmlSzinetár Dórát nem győzik dicsérni rajongói fotója alatt: "Ragyogsz, mint egy csillag."TV + SztárokOrigoÉnektanár jelentkezett az X-Faktorba: ByeAlex kemény kritikát fogalmazott meghttp://www.life.hu/sztarok/20181008-enektanar-jelentkezett-az-x-faktorba-byealex-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg.htmlNagyot koppant Ferencz Mari, aki énektanárként és énekesként jelentkezett az X-Faktor versenyébe. Egyik mentornak sem nyerte el tetszését a produkciója.TV + SztárokOrigoVesebetegsége miatt öngyilkos akart lenni Tina Turnerhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-vesebetegsege-miatt-ongyilkos-akart-lenni-tina-turner.htmlMegdöbbentő vallomást tett hamarosan megjelenő könyvében Tina Turner. Vesebetegsége miatt nem akart gépeken élni, ezért a támogatott öngyilkosságt tervezte. Aztán egyszer csak megérkezett a segítség.TV + Sztárok--Ez Bangó Margit egyik legnagyobb kívánságahttp://www.life.hu/sztarok/20181007-ez-bango-margit-egyik-legnagyobb-kivansaga.htmlEzúttal a család teljes női szakasza elkísérte esküvői ruha próbájára Tinát. A hölgykoszorúban ott volt Bangó Margit is, aki elárulta miért fohászkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.