Íme a legnépszerűbb kutyafajták Magyarországon

kutya Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége Magyarország törzskönyv fajta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két magyar kutyafajta is bekerült abba a top 10-es listába, mely az ország legnépszerűbb kutyafajtáit veszi számba. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége a törzskönyvezett kutyák adatai alapján készítette el a rangsort. 

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége elkészítette azt a listát, mely az ország legnépszerűbb kutyafajtáit listázza. Hiába szörcsög, hiába vannak légzési nehézségei, az első helyen mégis a francia bulldog végzett. Ilyen kutyusa van például Berki Krisztiánnak és Katona Renátának is.

Hazánkban a szövetsége állítja ki a nemzetközileg elfogadott törzskönyvet a fajtatiszta kutyák számára. A MEOESZ-től kapott adatok alapján a Dívány tette közzé a top 10-es listát.

  1. francia bulldog
  2. rövid szőrű magyar vizsla
  3. német juhászkutya
  4. bulldog
  5. border collie
  6. cane corso
  7. amerikai staffordshire terrier
  8. szálkás szőrű tacskó
  9. puli
  10. bichon havanais
A francia bulldog lett a sztár Forrás: Forrás: Flickr/Vincent Garcia
Egy orosz katonai bázisnál videózták le a kerítésen ücsörgő UFO-thttp://www.life.hu/news/20181008-egy-orosz-katonai-bazisnal-videoztak-le-a-keritesen-ucsorgo-ufot.htmlMég 2014-ben készült az a felvétel, melyen tisztán kivehető az az emberi alak, mely egy kerítésen ücsörög egy orosz katonai bázisnál. A lényről azt állítják, hogy egy földönkívüli, mely álcázó berendezést használt. News--Időjárás: újra itt a vénasszonyok nyarahttp://www.life.hu/news/20181008-idojaras-ujra-itt-a-venasszonyok-nyara.htmlKellemes, napos idő várható a héten. Úgy tűnik, visszatér a vénasszonyok nyara. News--Részeg sofőr miatt halt meg a 8 hónapos anya: a férje a temetésről posztolt fotót (18+)http://www.life.hu/news/20181008-reszeg-sofor-miatt-halt-meg-a-8-honapos-anya-a-ferje-a-temetesrol-posztolt-fotot.htmlEgy vélhetően részeg sofőr nagy sebességgel hajtott a kaliforniai édesanya autójába, aki 8 hónapos terhes volt. Az anya és a baba is életüket vesztették, de a vétkesnek csak a nő haláláért kell felelnie. NewsOrigoTöbb személyt is kihallgatott a rendőrség a két nemi erőszakkal vádolt vízilabdás ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181008-tobb-szemelyt-is-kihallgatott-a-rendorseg-a-ket-nemi-eroszakkal-vadolt-vizilabdas-ugyeben.htmlA rendőrség több személyt is kihallgatott a két egykori sportoló, Petőváry Zsolt és Kósz Zoltán állítólagos erőszakának ügyében. News--Baji körhintabaleset: megszólalt egy szemtanúhttp://www.life.hu/news/20181007-baji-korhintabaleset-megszolalt-egy-szemtanu.htmlA Blikknek nyilatkozott egy szemtanú a baji körhintabalesetről. Azt mondta, a minividámpark dolgozói először észre sem vették, hogy baj történt. NewsOrigoBaleset történt az M7-esen Szabadbattyánnál, torlódik a forgalomhttp://www.life.hu/news/20181007-baleset-tortent-az-m7esen-szabadbattyannal-torlodik-a-forgalom.htmlÖsszeütközött két személyautó Szabadbattyán közelében az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán vasárnap délután, torlódik a forgalom - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.