Lefeküdt tanárával a 16 éves diák: a bíróságon is megvédte a nőt

Forrás: Dreamstime -
szex diák tanár bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanárával szexelt a 16 éves diák, de az esetet nem traumaként, sokkal inkább pozitív tapasztalatként élte meg.

A 26 esztendős idahói tanárnőt, Rebeccát azután állították bíróság elé, hogy lefeküdt 16 éves diákjával – számolt be róla a Metro. A tárgyaláson azonban nem az történt, amire mindenki számított: a fiú az oktató védelmére kelt és kijelentette, számára pozitív élmény volt a kapcsolat.

A diák sérelmezte, hogy áldozatnak titulálják, hiszen a nő soha nem kényszerítette semmire, az aktus közös megegyezéssel történt. Mint mondta, korábban diáktársai levegőnek nézték az iskolában, most viszont hatalmas népszerűségre tett szert.

A kép csak illusztráció Forrás: Dreamstime

Egyébként nem egyszeri esetről van szó, legalább hat alkalommal lefeküdtek egymással. A tanárnőt egy névtelen bejelentés után tartóztatták le és a telefonján megtalálták azokat az üzeneteket, amiket a fiúval váltott.

A bíróság végül 120 nap börtönbüntetésre ítélte a nőt. Diákokkal azonban ennek letöltése után sem foglalkozhat, és addig, amíg a fiú nem lesz 21 éves, nem veheti fel vele a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.