Városi épületek között húzott el a hatalmas repülőgép: elképesztő videó

repülő videó repülőgép Ausztrália tragédia World Trade Center
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A városi irodaépületek között húzott el egy hatalmas Boeing C-17-es repülőgép Ausztráliában. Többeket a 2001. szeptember 11-i terrortámgadásra emlékeztetett. 

Az ausztráliai Queenslandben tartott fesztiválon a fő attrakciók között volt a repülős égi bemutató. Ám a szemtanúk beszámolója és a videók tanulsága szerint egy Boeing C-17 repülőgép pilótája túl messzire ment, ami a mutatvány merészségét illeti.

Berepült a hatalmas légi járművel a városi irodaépületek közé, amikhez látszólag nagyon közel volt. Akik látták, közülük sokan azt mondták, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadásra emlékeztette őket, ahol repülőgép csapódott a New York-i Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba - írja a Daily Star.

Évekkel ezelőtt kerülhetett a Dunába az éjjel megtalált autóhttp://www.life.hu/news/20181011-evekkel-ezelott-kerulhetett-a-dunaba-az-ejjel-megtalalt-auto.htmlDunakeszinél húztak ki a Dunából egy autót szerda éjjel. A rendőrség még nyomoz az ügyben, mutatjuk, eddig mit lehet tudni. News--Ezért ne vedd le soha a cipődet a repülőnhttp://www.life.hu/news/20181011-ezert-ne-vedd-le-soha-a-cipodet-a-repulon.htmlA hosszabb repülőutakon szeretik kényelembe helyezni magukat az emberek, de van egy szokás, amitől egyszer és mindenkor meg kell szabadulniuk a repülőn utazóknak: ez pedig a cipő levétele. NewsOrigoSokkoló videón mutatta meg egy nő, ahogyan kiskutyákat szoptat melléből (18+)http://www.life.hu/news/20181011-sokkolo-videon-mutatta-meg-egy-no-ahogyan-kiskutyakat-szoptat-mellebol-18.htmlNem tudni, hogy milyen indíttatásból készítette el a felvételt az a nő, aki úgy döntött, megmutatja a világnak, hogy melleiből kiskutyákat szoptat. A videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. NewsOrigoAutót emeltek ki a Dunából Dunakeszinél: a járműben emberi csontokat találtakhttp://www.life.hu/news/20181011-autot-emeltek-ki-a-dunabol-dunakeszinel-a-jarmuben-emberi-csontokat-talaltak.htmlEgy személyautót emeltek ki a Dunából Dunakeszinél szerdán este - írja a Blikk. A kocsiban emberi csontok voltak. News--Ezt teszi a villám az emberi testtel: fotóhttp://www.life.hu/news/20181010-ezt-teszi-a-villam-az-emberi-testtel.htmlNem mindennapi fotóra bukkant egy Twitter-felhasználó, bejegyzését rengetegen meg is osztották: azt ábrázolja, hogy mit tesz az emberi testtel a villámcsapás. NewsOrigoKiderült, milyen idő várható november elejéighttp://www.life.hu/news/20181010-kiderult-milyen-ido-varhato-november-elejeig.htmlTovább folytatódik a kellemes, kora őszies időjárás. A hosszútávú előrejelzések szerint november elejéig még csak fagyra sem kell számítanunk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.