A Dunakeszinél kihúzott autó és a benne lévő csontok évek óta a vízben lehettek

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
halál eltűnt személyek Duna rendőrség roncs tragédia nyomozás autó Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal ezelőtt húzták ki a Dunából Dunakeszinél azt az autót, melyben egy ember maradványait is megtalálták. Úgy tűnik, hogy a maradványok évek óta a víz rabjai voltak, a rendőrség egy eltűnt személlyel is összefüggésbe hozta az esetet. 

Ahogy mi is megírtuk: Dunakeszinél egy járókelő szúrta ki a vízben lévő autóroncsot, amelyet a rendőrségnek sikerült kihúzni. Az autóban emberi maradványokat találtak. Egyelőre bűncselekményre utaló nyomra nem bukkantak. A rendőrség így most közigazgatási eljárásként vizsgálja az ügyet.

"Annyira mélyen volt az iszapban, hogy le kellett vágni a tetejét, ettől kiment belőle a víz nagy része, és így már mozgathatóbb volt. A trélerre sem volt könnyű feltenni, először el is tört a kampó, csak másodjára sikerült ráakasztani" - idézte az egyik szemtanú szavait a Blikk.

A nyomozás még tart a dunából kihúzott roncs kapcsán Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A lap úgy tudja, hogy a rendőrség egy 2011-ben eltűnt személy ügyével kapcsolatban kereste az autót. Így az is elképzelhető, hogy a járműben az eltűnt személy maradványai voltak. A Blikk szerint a belső térben egy koponyát és egy combcsontot biztosan találtak.

Az egyik helybeli szerint a Ford típusú autót régebben Dunakeszin használták. Az üggyel kapcsolatban felmerülő kérdésekre valószínűleg majd az igazságügyi orvoszakértő ad választ. A halál okának tisztázásához azonban a lágyrészekre is szükség lenne - írja a Blikk. Egyelőre pedig az is érdés, hogy egy vagy több ember maradványai voltak a kocsiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.