Hangorkánt vettek videóra Svédországban, nem tudni, honnan jöttek a zajok

hangorkán Hum-jelenség földrajz rejtély UFO hang Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 45 percig tartott az a jelenség, melyet Svédországban vettek videóra. A hangorkán hangjai szinte túlvilágiak, egyelőre a tudósok sem találnak rá magyarázatot. 

Évtizedek óta világszerte észlelik az emberek az úgynevett Hum-jelenséget, amelyek olyan hangorkánok, amelyek forrása meghatározhatatlan. Ebből adódóan pedig remek témát ad az összeesküvés-elméletek kedvelőinek.

A szemtanú egy nagyon csendes helyen készítette a mostani felvételt Svédországban, így még megdöbbentőbbnek tűnnek a túlvilági hangok, melyek betöltik az egész teret, forrásuk pedig meghatározhatatlan. A tudósok is értetlenül állnak a Hum-jelensgé előtt. A Napiufo cikke szerint vannak, akik titkos katonai gyakorlatoknak tulajdonítják őket, de olyan is akad, akik szerint nem okozhatja más, mint a földönkívüliek. De olyan is van, aki úgy véli, hogy a tektonikus lemezek surlódása okozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.