Emberszerű lény vergődött a tengerben Kaliforniában

ember sellő Kalifornia lény tenger Huntington Beach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberre, sellőre és titokzatos tengeri lényre is hasonlít a szemtanúk szerint az a furcsa teremtmény, amit Kaliforniában, Huntinton Beach-en vettek videóra.

Pánikot keltett a fürdőzők és a parton heverészők körében az a titokzatos lény, melyet egy George nevű férfi vett videóra Kaliforniában, Hantington Beach-en - írja a Daily Star.

Azt mondják: úgy tűnt, mintha a vergődő lény integetni próbált volna, valamint az arca is kirajzolódott, ám mégis halnak tűnt. Voltak, akik sellőnek nézték.

"Egész életemben szörföztem, de ilyet még nem láttam" - mondta a férfi, aki amikor meglátta a jelenetet, azonnal videózni kezdett. A felvételt már 30 ezren látták.

"Éppen ezért soha nem megyek a tengerbe" - írta az egyik kommentelő. Majd egy másik így vélekedett: "A Loch Ness-i szörnyeteg nyaralni ment?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.