Meteorológiai szolgálat: egyre kritikusabb a csapadékhiány

meteorológia időjárás kritikus csapadékhiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kritikusabb a csapadékhiány - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn honlapján.

Mint kifejtették: a következő 8-10 nap során sincs kilátásban komolyabb csapadék, így tovább folytatódik az aszályos idő.

A talaj az ország nagy részén száraz vagy egyenesen "csontszáraz". Emiatt a repce és az őszi kalászosok is sokfelé sínylődnek - tették hozzá.

A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint a hét további részében is folytatódik a napsütéses, száraz, meleg idő. A maximumok 20 fok körül alakulnak, de a leghidegebb órákban helyenként fagypontig is hűlhet a levegő.

Az olasz autópályán sétált meztelenül egy magyar nőhttp://www.life.hu/news/20181016-az-olasz-autopalyan-setalt-meztelenul-egy-magyar-no.htmlMindössze egy rövid kabátot és egy szemüveget viselt az a magyar nő, aki éjszaka az olasz autópályán sétált szinte teljesen anyaszült meztelenül. Az intézkedő rendőrökre is rátámadt. News--Fül nélkül született a nyuszi, imádja az internethttp://www.life.hu/news/20181016-ful-nelkul-szuletett-a-nyuszi-imadja-az-internet.htmlMimi fülek nélkül, három lábbal jött a világra. Gazdája felkarolta és a kis állat most boldogan éli nyusziéletét. NewsOrigoNéhány napos újszülöttet találtak holtan Csíkszeredánhttp://www.life.hu/news/20181016-nehany-napos-ujszulottet-talaltak-holtan-csikszeredan.htmlHalott újszülöttet találtak Romániában, egy játszótér közeli padnál. A csecsemő néhány napos lehetett, keresik az édesanyját. NewsThinkstockNéhány napos újszülöttet találtak holtan Csíkszeredánhttp://www.life.hu/news/20181016-nehany-napos-ujszulottet-talaltak-holtan-csikszeredan.htmlHalott újszülöttet találtak Romániában, egy játszótér közeli padnál. A csecsemő néhány napos lehetett, keresik az édesanyját. NewsThinkstockÍgy fizess okosan, gyorsan, biztonságosan! http://www.life.hu/news/hirdetes/20181016-okosan-vasarolj.htmlVásárlásnál nem kell többé a bankkártyádat keresgélned, helyette elég, ha előkapod a telefonodat, hiszen már a mobiloddal is fizethetsz a boltokban. A mobiltárcás fizetés egyszerű, gyors és biztonságos módja a fizetésnek. Magyarországon 2016 óta érhető el újgenerációs megoldás, de sokan vannak még, akik nem ismerik, vagy kissé tartanak tőle. Most elhúzzuk a függönyt, és megnézzük hogyan, mikor és miért érdemes ezt választanod.HirdetésA DNS vizsgálat eredményére várnak a soroksári gyilkosság nyomozóihttp://www.life.hu/news/20181016-a-dns-vizsgalat-eredmenyere-varnak-a-soroksari-gyilkossag-nyomozoi.htmlA 2013-ban megölt soroksári futó nő ügyében újabb bizonyíték merült fel. Ám perdöntő DNS-vizsgálat eredményére egyelőre várni kell. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.