Négyzet alakú ufót látott egy férfi a NASA felvételein

NASA négyzet UFO Nap Föld földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scott Waring önjelölt ufókutató rendszeresen böngészi a NASA felvételeit. Úgy véli, már másodszorra látta ugyanazt a különös, négyzet alakú testet, melyről úgy véli, csakis földönkívüli lehet. 

Hatalmas, fényes, négyzet alakú objektumra lett figyelmes a NASA felvételein Scott Waring önjelölt ufókutató. Azt állítja, már október 2-án is látta ugyanezt a repülő tárgyat.

Úgy véli, nagyjából akkora lehet, mint a Föld, és nem származhat mástól, csakis földönkívüliektől. Szerinte ez egy jármű, mely ingázik a Nap és más bolgyók között - írja a Daily Star.

"Ez a vitathatatlan bizonyíték arra, hogy az idegenek léteznek, és utazgatnak a Nap és a saját élőhelyük között" - mondta a férfi.

Úgy tűnik, hogy a YouTube-on nagy hatást tett a kommentelőkre videójával, ugyanis számos ufórajongó egyetértett abba, hogy ez valóban bizonyító erejű videó lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.