Elkészült a világ legbizarrabb és legfélelmetesebb hídja: Hongkongban található

bizarr híd átadás félelmetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a világ legbizarrabb hídja, a Hong Kong–Zhuhai–Macau.

A Hong Kong–Zhuhai–Macau híd 20 millió dollárba került, de nem csak az ára meghökkentő. Ez a híd a világ egyetlen olyan építménye, amely 7 kilométeren keresztül a tenger alatt fut. Azért vállalkoztak az építők erre a félelmetes és bizarr megoldásra, hogy ne akadályozzák a tengeri forgalmat – írta a Mirror.

Mutatjuk is a lélegzetelállító építészeti alkotást.

Megkéselte, majd feldarabolta interneten megismert barátnőjét az orosz tinédzser (18+)http://www.life.hu/news/20181023-megkeselte-majd-feldarabolta-interneten-megismert-baratnojet-az-orosz-tinedzser.htmlKeresztülrepülte Oroszországot egy 16 éves fiú, hogy találkozzon egy interneten megismert lánnyal. A találkozó azonban szörnyű véget ért... NewsThinkstockElárverezik Stephen Hawking személyes tárgyainak egy részéthttp://www.life.hu/news/20181022-elarverezik-stephen-hawking-szemelyes-targyainak-egy-reszet.htmlA márciusban elhunyt világhírű elméleti fizikus, Stephen Hawking személyes tárgyaira, köztük doktori értekezésének aláírt példányára és egyik kerekesszékére is licitálhatnak az érdeklődők október végétől a Christie's aukciósház internetes árverésén. NewsOrigoFél méternyi jég gyűlt össze az utcán: apokaliptikus időjárás Rómábanhttp://www.life.hu/news/20181022-fel-meternyi-jeg-gyult-ossze-az-utcan-apokaliptikus-idojaras-romaban.htmlOlaszország középső és déli részein hatalmas esőzés és irtózatos mennyiségű jégeső puszított vasárnap este. News--12 éves kislány megerőszakolásával vádolják Justin Crawford amerikai focistáthttp://www.life.hu/news/20181022-12-eves-kislany-megeroszakolasaval-vadoljak-justin-crawford-amerikai-focistat.htmlAzzal vádolja a Georgia állami rendőrség Justin Crawfordot, az Atlanta Falcons amerikaifutball-csapat egykori játékosát, hogy orális szexre kényszerített és megerőszakolt egy 12 éves kislányt. A 23 éves férfit szombaton le is tartóztatták. NewsOrigoHatalmas vihar miatt vörös riasztást adtak ki Spanyolország keleti részénhttp://www.life.hu/news/20181019-hatalmas-vihar-miatt-voros-riasztast-adtak-ki-spanyolorszag-keleti-reszen.htmlVárható heves esőzések és rendkívül viharos időjárás miatt készültség van Spanyolország keleti részén. News--VV Fanni-ügy: a kötélen talált harmadik DNS nem B. László családtagjaiéhttp://www.life.hu/news/20181018-vv-fanni-ugy-a-kotelen-talalt-harmadik-dns-nem-b-laszlo-csaladtagjaie.htmlÚgy vélik, a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. László nem egyedül követte el tettét, erre utal az is, hogy az autóban talált kötélen egy harmadik, ismeretlen DNS-t is találtak: a feltételezett gyilkos családtagjaitól vettek mintát, most megérkezett a vizsgálat eredménye. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.