Meghalt egy kislány a budapesti repülőtéren: még a járaton lett rosszul

Forrás: Thinkstock -
halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapesten szállt le szombat délután az Austrian Airlanes Kisinyov-Bécs járata, mert egy négy és fél éves kislány rosszul lett. A gyerek életét már nem lehetett megmenteni.

A kislány a repülőn lett rosszul, a személyzet már a levegőben elkezdte a gyerek újraélesztését.
A gép a leszállás után annál a megállóhelynél állt meg, ahol az AMS repülőtéri egészségügyi szolgálat munkatársai a leggyorsabban el tudták kezdeni a kislány ellátását. A repülőtérre ment az OMSZ mentőegysége és a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat speciális gyermekmentője is. A szakemberek egy órán át küzdöttek a kislány életéért, de már nem lehetett megmenteni - írja az airportal.hu.

Forrás: Thinkstock

20 fok felett lesz a nappali hőmérséklet a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20181028-20-fok-felett-lesz-a-nappali-homerseklet-a-jovo-heten-oktober-vege-november-eleje.htmlSzombaton délután és vasárnap hajnalban megnőtt a melegrekord Magyarországon. Az előrejelzések szerint a jövő héten sem lesz okunk panaszra. NewsOrigoMegkezdődött a téli időszámításhttp://www.life.hu/news/20181028-megkezdodott-a-teli-idoszamitas-hajnali-3kor-2re-allitottuk-az-orakat.htmlMegkezdődött a téli időszámítás, az órákat 3 óráról 2 órára kellett visszaállítani. News--Holtan találtak egy csecsemőt Sülysáponhttp://www.life.hu/news/20181027-holtan-talaltak-egy-csecsemot-sulysapon-a-halaleset-korulmenyeit-vizsgaljak.htmlA Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 26-án este egy bejelentést követően mentek ki egy sülysápi családi házhoz, ahol holtan találtak egy négy hónapos gyermeket. News--Ketten meghaltak egy kaposvári lakástűzbenhttp://www.life.hu/news/20181021-ketten-meghaltak-egy-kaposvari-lakastuzben-egy-embert-le-tudtak-hozni.htmlKét ember meghalt lakástűzben Kaposváron, a Csokonai Vitéz Mihály utca egyik társasházában - tájékoztatta vasárnap reggel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. News--Stephen Hawking Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyve tele van előrejelzésekkelhttp://www.life.hu/news/20181020-stephen-hawking-utolso-konyve-tele-van-elorejelzesekkel.htmlLondonban mutatták be Stephen Hawking utolsó, Rövid válaszok a nagy kérdésekre című könyvét. Az elméleti fizikus számos előrejelzést adott a következő 100 évre vonatkozóan, többek közt arról, létezik-e szerinte Isten vagy hogy léteznek-e más intelligens lények az univerzumban. Stephen Hawking szerint a Földet egy napon a szuperemberek generációja lakja majd, akik szerinte a jómódú emberek közül kerülnek ki, akik képesek lesznek a saját és a gyermekeik DNS-ét is szerkeszteni, hogy ellenállóbbak legyenek a betegségekkel szemben, és erősebb legyen a fizikumuk. News--Elfogták az 1-es villamoson tűvel szurkáló férfithttp://www.life.hu/news/20180929-elfogtak-az-1es-villamoson-tuvel-szurkalo-ferfit-a-rendorok.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2018. szeptember 10-én 10 óra 25 perc körül injekciós tűvel megszúrta utastársát az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.