Új munkája van Eva Rezesovának

Forrás: AFP/Isza Ferenc -
Eva Rezesová szabadulás sushi munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máris munkát talált magának az augusztus végén szabadult Eva Rezesová: egy szusibárban dolgozik.

Mint arról már beszámoltunk, 6 év után, augusztus végén jó magaviseletének köszönhetően szabadult a börtönből a 2012-ben ittas vezetés miatt halálos balesetet okozó szlovák milliomos, Eva Rezesová. A 41 éves nő hazatért és már munkát is talált magának.

A Blikk azt írja, Rezesová egy szusibárban dolgozik, a hely ugyanis a sógornője tulajdonában van, így juthatott a munkához.

A lap szerint a közösségi oldalra is visszatért, a szabadulása utáni napon közös fotót posztolt a lányaival.

Eva Rezesová egy szusibárban dolgozik Forrás: AFP/Isza Ferenc
Semmit nem tudni a legendás tévébemondó, Baleczky Annamária temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-semmit-nem-tudni-a-legendas-tevebemondo-baleczky-annamaria-temeteserol.htmlBaleczky Annamária egy idősek otthonában hunyt el 70 évesen, temetéséről azonban semmit nem tudnak a barátai. Elkísérték volna utolsó útjára, de még arról sem értesültek, hogy megtartották-e már a búcsúztatást. TV + SztárokOrigoPumped Gabo melegpornós társa költözött be a ValóVilág villájába? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-pumped-gabo-melegpornos-tarsa-koltozott-be-a-valovilag-villajaba.htmlEgy napja sincs, hogy az első játékosok birtokba vették a ValóVilág villáját, egyikükről máris mocskos titkok derültek ki: VV Krisztián állítólag Pumped Gabóval melegpornózott. TV + SztárokOrigoSztárba Sztár: Torres Dani számára ért véget a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-sztarba-sztar-torres-dani-szamara-ert-veget-a-musor.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadának negyedik élő adásában Torres Dani esett ki, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől.TV + SztárokOrigoDukai Regina kislánykori fotót posztolt: kiakadt a cukiságmérő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-dukai-regina-kislanykori-fotot-posztolt-felrobbant-a-cukisagmero-foto.htmlDukai Regina fellapozta a nagy családi fotóalbumot, és megmutatta, milyen édes kislány volt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kétszer is megszegte a királyi család szabályait Új-Zélandonhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-meghan-markle-ketszer-is-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-uj-zelandon.htmlKét újabb hibát is elkövetett Meghan Markle Új-Zélandon: ismét nem tartotta be a királyi család szabályait. TV + Sztárok--Oláh Ibolyát egy titokzatos kopasz férfival látták összebújni egy szórakozóhelyen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-olah-ibolyat-egy-titokzatos-kopasz-ferfival-lattak-osszebujni-egy-szorakozohelyen-foto.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya bár vállaltan egy nővel él együtt, ezúttal egy titokzatos, kopasz férfival kapták lencsevégre. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.