Az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a kőbányai szopófantom

Forrás: AFP/Philippe Desmazes -
orális szex hajléktalan ügyészség Kőbánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt a kőbányai szopófantom, amikor egy magatehetetlennek tűnő hajléktalan férfit elégített ki orálisan.

Augusztus végén számoltunk be arról, hogy egy járókelő az éjszaka közepén orálisan elégített ki egy magatehetetlen hajléktalant Kőbányán. Az esetről videófelvétel is készült, amely villámgyorsan bejárta az internetet. Az ismeretlen férfi ellen közerkölcs megsértése miatt indult eljárás.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Philippe Desmazes

A 24.hu most megkereste a fővárosi főügyészséget, hogy lezárult-e már a nyomozás az ügyben és történt-e vádemelés. A válasz hamarosan meg is érkezett:

Az érdeklődött ügyben a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség elutasította a feljelentést, mivel a rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható volt, hogy a szexuális cselekmény a másik fél egyértelmű és világos beleegyezésén alapult, ezáltal a cselekmény nem bűncselekmény” – írták.

A feljelentő panasszal élt a feljelentés elutasítása miatt. Ezt a Fővárosi Főügyészség elutasította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.