Először teljesítette nő az Amerikai Különleges Erők tesztjét

Forrás: Image Source/Sean Murphy -
alakulat nők katonaság Amerikai Különleges Erők katona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Történelmet írhat az a nő, aki a világon első nőként teljesítette az amerikai különleges erők tesztjét. Most egy 24 napos teszt vár rá, ahol fizikai és mentális képességeit ismét próbára teszik. 

Az Amerikai Különleges Erők tesztjét elméletben férfiak és nők is el tudják végezni, hiszen nemek tekintetében semlegesnek tervezték, ám ez eddig csak férfiaknak sikerült. De most először egy nő is átjutott a rostán. Az alakulat szóvivője, Loren Bymer nem árulta el a történelmet író nő nevét, hiszen ha bekerül a „zöld sapkásoknak” nevezett egységbe, különleges katonai feladatokat kell majd ellátnia – írja a CNN.

Most egy 24 napos felkészítő kurzus vár rá, ahol mentális és fizikai képességeit tovább tesztelik. Ezután derül ki, hogy bekerül-e a különleges erők katonái közé, akik speciális küldetéseket látnak el Amerikában és külföldön egyaránt.

Először teljesítette a kihívást női katona (Képünk illusztráció) Forrás: Image Source/Sean Murphy

Félig ember, félig majom lényeket vettek videóra Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20181115-thaifoldon-felig-ember-felig-majomra-hasonlito-lenyeket-vettek-videora.htmlMegdöbbentő felvételt készítetettek turisták, akik Thaiföldön félig ember, féig majomra hasonlító lényeket léttak. A szemtanúk szerint olyan volt, mintha valamilyen szertartáson vettek volna részt. NewsOrigoHasznál betétekből főznek bódító főzetet az indonéz fiatalok (18+)http://www.life.hu/news/20181115-hasznal-betetekbol-foznek-bodito-fozetet-az-indonez-fiatalok.htmlOlcsó módját keresték az indonéz fiatalok annak, hogy "repülhessenek", azaz olyan droghoz akartak jutni, amit megengedhetnek maguknak. Használt betéteket és pelenkákat forráznak le, majd ezt a főzetet isszák meg. NewsThinkstockPárizs méretű meteorit csapódhatott be Grönlandnálhttp://www.life.hu/news/20181115-parizs-meretu-meteorit-csapodhatott-be-gronlandnal.htmlKutatók egy hatalmas meteoritbecsapódás nyomait fedezték fel a grönlandi jégtakaró alatt. A krátere 31 kilométer átmérőjű. NewsOrigoIlyen, amikor nagyon elrontanak egy ajakfeltöltést - Fotó (18+)http://www.life.hu/news/20181114-ilyen-amikor-nagyon-elrontanak-egy-ajakfeltoltest.htmlDurván elrontották egy nő ajakfeltöltését az egyik klinikán. NewsOrigoIdősektől csalhattak ki ingatlanokat, 10 gyanúsítottak hallgattak kihttp://www.life.hu/news/20181114-idosektol-csaltak-ki-ingatlanokat-10-szemelyt-vettek-orizetbe.htmlEmberhez nem méltó körülmények között, sufniban és pincében tartották az idős vagy szellemileg leépült embereket azok, akik kicsalták tőlük ingatlanjaikat. A budapesti nyomozó ügyészek, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai egy összehangolt akcióval 10 gyanúsítottat hallgattak ki, közülük 4 ügyvéd. News--Egy 5 éves fiú állítólag 4105 fekvőtámaszt csinált 2 óra 25 perc alatthttp://www.life.hu/news/20181114-egy-5-eves-fiu-allitolag-4105-fekvotamaszt-csinalt-2-ora-25-perc-alatt.htmlVilágrekordot állíthatott fel az az 5 éves csecsen kisfiú, aki állítólag 2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt csinált meg. Közben rajzfilmeket nézett a telefonján, hogy ne unatkozzon. Emiatt és amiatt, hogy a kísérletet nem jelentették be előre, úgy tűnik, meg kell ismételnie az egészet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.