Szem nélküli vízi élőlényt találtak Argentínában

Forrás: Biosphoto/© Norbert Wu / Minden Pictures / Biosphoto - Droit géré - Oeuvre protégée par copyright - « Model Release » indisponible - Vente/Norbert Wu -
Angolna mutáns tenger Argentína hal szem élőlény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julieata Garcia a San Roque-tónál Argentínában egy olyan élőlányt talált, amire sem ő, sem pedig az ott élő tapasztalt halászok nem találtak magyarázatot. 

"Leginkább az európai angolnára hasonlít, ám annak soha nincs ekkora feje" - mondták azok a tapasztalt halászok, akiknek Julieata Garcia megmutatta azt a titokzatos vízi élőlényt, amelyet Argentínában, a San Roque-tó közelében talált - írja a Daily Star.

A szem nélküli állat már napok óta halott lehetet, borzalmas szagot árasztott, elvonszolta egy tisztásra, hogy rendes fotókat készíthessen róla. A képeket az internetre is feltöltötte, ám a vízi élőlények figyelésében tapasztalt nagyapja, de mások is értetlenül álltak az állat előtt.

Ha kíváncsi vagy a nem mindennapi állatra, kattints ide!

Leginkább angolnára hasonlít a titokzatos lény Forrás: Biosphoto/© Norbert Wu / Minden Pictures / Biosphoto - Droit géré - Oeuvre protégée par copyright - « Model Release » indisponible - Vente/Norbert Wu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.