XV. századi festménnyel akarják bizonyítani az ufók létezését

Forrás: Diego Cuoghi -
idegen festmény UFO Madonna Keresztelő Szent János földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos teória látott már napvilágot azzal kapcsolatban, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Egyes teoretikusok szerint ezt már XV. századi festmények is bizonyítják. 

A Madonnát és gyermekét ábrázoló festmény ismeretlen festőművész munkája, de sokan úgy vélik, hogy Sebastiano Mainardi vagy Jacopo del Sellaio keze munkáját dicséri. Ám most nem művészeti értéke miatt került az érdeklődés középpontjába – írja a Daily Star.

XV. századi festménnyel akarják bizonyítani az ufók létezését Forrás: Diego Cuoghi

A földönkívüliekkel kapcsolatos elméletek megszállottjai ugyanis úgy véik, hogy ezen a XV. századi festményen is láthatjuk, már akkor is érkeztek földönkívüliek a bolygónkra. A Daily Star cikke szerint a kép hátterébe ilyen jeleneteket festett a művész. Az égből leszálló furcsa tárgyakra vagy lényekre lehetünk figyelmesek, a kép hátterében elhelyezkedő emberek pedig ezeket fürkészik.

Bizonyító erejűek lehetnek a képek Forrás: Diego Cuoghi

Sokan úgy vélik, ez nem jelenthet mást, csakis azt, hogy már ekkor is hittek a földönkívüliek létezésében.

Ha hihetünk a népi bölcsességnek, havazni fog karácsonykorhttp://www.life.hu/news/20181119-ha-hihetunk-a-nepi-bolcsessegnek-havazni-fog-karacsonykor.htmlKözeleg a karácsony, ilyenkor pedig már mindenki találgatja, hogy vajon fehér ünnepünk lesz-e. Az előrejelzések is adnak már némi képet egy csapadékos karácsonyról, ám egyelőre havat nem jósoltak. A népi bölcsesség azonban mást mond. News--Időjárás: hó és havas eső is eshet mahttp://www.life.hu/news/20181119-idojaras-ho-es-havas-eso-is-eshet-ma.htmlVégérvényesen véget ért a napsütéses, kellemes idő és megérkezett a borongós, esős, hóval és havas esővel tarkított télies ősz. News--Hétfő reggel több térségben kisebb havazásra számíthatnak az autósokhttp://www.life.hu/news/20181118-hetfo-reggel-tobb-tersegben-kisebb-havazasra-szamithatnak-az-autosok-magyar-kozut-nonprofit-zrt-1.htmlAz előrejelzések szerint az ország több területén is várható havazás a következő órákban, sőt az ország nyugati részén már szállingózott is a hó. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap kora délután a következő közleményt adta ki. News--Időjárás: az ország több területén is volt hószállingózáshttp://www.life.hu/news/20181118-idojaras-az-orszag-tobb-teruleten-is-volt-hoszallingozas.htmlVasárnap reggel az ország több területére is megérkezett a tél: megjelentek az első hópelyhek. News--Szellemet rögzíthetett egy biztonsági kamera egy kanadai nő háza előtt: videóhttp://www.life.hu/news/20181116-szellemet-rogzithetett-egy-biztonsagi-kamera-egy-kanadai-no-haza-elott.htmlSzellemet rögzíthetett egy kamera egy kanadai nő otthona előtt. Az erről készült videó az internetre is felkerült. NewsOrigoAlmától részegedtek meg a mosómedvék: elcsípték őket a rendőrökhttp://www.life.hu/news/20181116-almatol-reszegedtek-meg-a-mosomedvek-elcsiptek-oket-a-rendorok-63.htmlAlmától megrészegült mosómedvék garázdálkodtak Virginiában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.