Emberölés miatt nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyében

zuhanás kislány szülők emberölés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakán a 3 éves Pannika. Az ügyben még mindig nyomoznak. Úgy tudni, hogy most már emberölésként kezelik az ügyet. 

A 3 éves Pannika még 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről. A gyermekre a keresztanyja vigyázott, ám kora reggel egyedül hagyta a gyermeket, hogy odaérjen a munkahelyére. A szülők éjszakai műszakban dolgoztak. Úgy tudni, a gyermek felébredvén megijedt, az ajtón nem tudott kijutni, így egy széket húzott az ablakhoz, ahol megcsúszott és kizuhant.

A Blikk információi szerint a rendőrség több mint 1 évig vizsgálta a történteket, most pedig az életvédelmi osztályé az ügy. Emberölés bűntette miatt folyik a nyomozás.

Még nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyében Forrás: Shutterstock

Több órán keresztül kihallgatták a nagymamát, az édesapa, A. Tamás édesanyját. "A nagymamát leginkább arról kérdezték, milyen volt a szülők viszonya egymással. Érdekelte a nyomozókat, hogy konfliktusos volt-e a kapcsolatuk, és ha igen, az kihatott-e a gyermekre. Faggatták arról is Tamás édesanyját, hogy Pannika mennyire volt önálló, például egyedül öltözött-e" – közölte a Blikkel dr. Lichy József, aki A. Tamás jogi képviseletét látja el az ügyben.

A szülőket hazugságvizsgálatnak is alávetették, ahol kiderült, az édesapa mindenre igaz választ adott. Az édesanyánál azonban kétségek merültek fel. Állítólag a szülők nem tudták, hogy a keresztanya nem várja meg őket, ám a hazugságvizsgálaton kiderült: az anyuka valószínűleg nem mondott igazat ebben a kérdésben.

Kiss Tibor, a Quimby zenekar frontembere ismerte a kaliforniai tűzvész magyar áldozatáthttp://www.life.hu/news/20181121-kiss-tibor-a-quimby-zenekar-frontembere-ismerte-a-kaliforniai-tuzvesz-magyar-aldozatat.htmlTűzvész pusztít november eleje óta Kaliforniában, a tragédiának pedig magyar áldozata is van. Mint kiderült, a fiatal lányt a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoTartós, sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálathttp://www.life.hu/news/20181121-tartos-suru-kod-miatt-elsofoku-figyelmeztetest-adott-ki-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat.htmlTartós, sűrű köd miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsOrigoEz volt az emberiség történetének legrosszabb időszakahttp://www.life.hu/news/20181121-ez-volt-az-emberiseg-tortenetenek-legrosszabb-idoszaka.htmlKiderült, melyik volt az emberiség történetének legrosszabb időszaka. Minden sötétségbe borult. NewsOrigoEzek a legelterjedtebb mítoszok az élelmiszerekrőlhttp://www.life.hu/news/20181121-ezek-a-legelterjedtebb-mitoszok-az-elelmiszerekrol.htmlMindenki hallott már különböző szabályokat az élelmiszerekről: mikor és meddig szabad őket fogyasztani, vagy éppen hol kellene őket tárolni. Vannak köztük olyan mítoszok, amelyek igazak, de akadnak olyanok is, amelyek nem. NewsOrigoNagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoLelőttek egy embert hajnalban Békásmegyerenhttp://www.life.hu/news/20181121-lelottek-egy-embert-hajnalban-bekasmegyeren.htmlInformációk szerint lelőttek egy embert hajnalban Békásmegyeren. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.