Nagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönben

Forrás: Origo -
VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. 

"Sem az elkövetett bűnét, sem a nagypapa elvesztését nem fogja tudni feldolgozni. A temetésen sem tudott részt venni" - mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a gyanúsított korábbi ügyvédje és egyben nagybátyja, aki elárulta: unokaöccse minden vágya volt, hogy a nagypapája előtt is tisztára mossa a nevét.

"A bv korrektül áll az ilyen eseményekhez, és mindenszentekkor a börtön udvarán egy feszületet állítottak. Minden bent lévő, akinek van halottja, gyertyát kapott, és leróhatta kegyeletét a kereszt előtt. László is így tett" - tette hozzá az ügyvéd.

Forrás: Facebook/Origo
Hétfő reggel több térségben kisebb havazásra számíthatnak az autósokhttp://www.life.hu/news/20181118-hetfo-reggel-tobb-tersegben-kisebb-havazasra-szamithatnak-az-autosok-magyar-kozut-nonprofit-zrt-1.htmlAz előrejelzések szerint az ország több területén is várható havazás a következő órákban, sőt az ország nyugati részén már szállingózott is a hó. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap kora délután a következő közleményt adta ki. News--Meghalt egy ember a Keleti pályaudvarnál Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181111-meghalt-egy-ember-a-keleti-palyaudvarnal-budapesten-vasarnap.htmlVasárnap délután rendőrautók, valamint egy mentő érkezett a Keleti pályaudvar elé, majd egy paravánnal elkerítették a főbejárat előtti tér egy részét: egy ember életét vesztette. News--Már vasárnap leeshet az első hó Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20181118-ekkor-eshet-le-az-elso-ho-idojaras.htmlVasárnap a magasabban fekvő területeken már hózáporok lehetnek. Az Északi-középhegység és a Soproni-hegység körzetében már havazhat. News--Köd miatt adott ki figyelmeztetést az OMSZhttp://www.life.hu/news/20181111-kod-miatt-adott-ki-figyelmeztetest-az-omsz-ovatosan-kozelkedjenek.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat november 11-én délelőtt kiadott figyelmeztetése alapján a főváros és az Északi-középhegység tágabb környezetében kiterjedt és tartós köd fordul elő, és azokon a tájakon meg is maradhat. Óvatos közlekedésre kérnek mindenkit. NewsOrigoKöd miatt adott ki figyelmeztetést az OMSZhttp://www.life.hu/news/20181111-kod-miatt-adott-ki-figyelmeztetest-az-omsz-ovatosan-kozelkedjenek.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat november 11-én délelőtt kiadott figyelmeztetése alapján a főváros és az Északi-középhegység tágabb környezetében kiterjedt és tartós köd fordul elő, és azokon a tájakon meg is maradhat. Óvatos közlekedésre kérnek mindenkit. NewsOrigoVideoklip készül egy, Michael Schumacherről szóló dalból: a bevételt az alapítvány kapjahttp://www.life.hu/news/20181111-videoklip-keszul-egy-a-michael-scumacherrol-szolo-dalbol-a-bevetelt-az-alapitvany-kapja.htmlAz öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről 2014 elején dalt írt egy német énekes, Sascha Herchenbach, most pedig a Born to Fight (Harcra született) című szám videóklipje is elkészülhet Schumi 50. születésnapjára. A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.