A tulajdonos állítja, édesanyja szelleme rendszeresen megjelenik fodrászszalonjában

fodrászat szellem szalon paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő állítja, fodrászszalonjába rendszeresen visszatér édesanyja szelleme. Felvétele is van róla.

Furcsa történettel állt elő Charlotte YD Hale: állítja, hogy fodrászszalonjában rendszeresen megjelenik édesanyja szelleme. A fodrász a The Sunnak elárulta, júniusban vett észre egy sötét alakot a biztonsági kamera felvételén.

Azonnal rájöttem, hogy ő az édesanyám. Teljesen biztos vagyok benne, megismerem a fejtartásáról” – mesélte.

A nő elmondta, folyamatosan érzi a nyolc éve elhunyt édesanyja jelenlétét az üzletben. Ilyenkor mindig pirítós kenyér illatát érzi a levegőben.

Charlotte felkeresett egy paranormális jelenségekkel foglalkozó csapatot is, akik a szalonban méréseket végeztek és megállapították, hogy valóban egy szellem jár oda.

Engem ez egyáltalán nem rémít meg, sőt, jó érzéssel tölt el, hogy itt van velem az édesanyám. Mindig is nagyon közel álltunk egymáshoz. Teljesen érthető, hogy látni akarja, hogyan telnek a napjaim.”

Lövöldözés Budapesten: óvónő volt az áldozathttp://www.life.hu/news/20181122-lovoldozes-budapestes-ovono-volt-az-aldozat.htmlA budapesti III. kerületben lett gyilkosság áldozata egy 56 éves óvónő, agyonlőtték. Közelről érte a 3-4 lövés, esélye sem volt a túlélésre. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, fiát sokkos állapotban szállították kórházba. NewsOrigoDrogok hatása alatt szexelt, majd legurult a lépcsőn, és meghalt a fiatal nő (18+)http://www.life.hu/news/20181121-drogok-hatasa-alatt-szexelt-majd-legurult-a-lepcson-es-meghalt-a-fiatal-no-18.htmlJohn Broadhurst milliomos ingatlanfejlesztő fiatal kedvesével, Natalie Connollyval szeretkezett még 2016 decemberében. Az aktust alkohollal és kokainnal dobták fel, a nő a vad együttlét alatt legurult a lépcsőn, a párja pedig a feltételezések szerint hagyta meghalni. News--Emberölés miatt nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyébenhttp://www.life.hu/news/20181121-emberoles-miatt-nyomoznak-a-negyedikrol-kizuhant-pannika-ugyeben.htmlMég 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakán a 3 éves Pannika. Az ügyben még mindig nyomoznak. Úgy tudni, hogy most már emberölésként kezelik az ügyet. NewsOrigoKiss Tibor, a Quimby zenekar frontembere ismerte a kaliforniai tűzvész magyar áldozatáthttp://www.life.hu/news/20181121-kiss-tibor-a-quimby-zenekar-frontembere-ismerte-a-kaliforniai-tuzvesz-magyar-aldozatat.htmlTűzvész pusztít november eleje óta Kaliforniában, a tragédiának pedig magyar áldozata is van. Mint kiderült, a fiatal lányt a Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibor is ismerte. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoParanormális jelenséget rögzített egy biztonsági kamerahttp://www.life.hu/news/20181121-paranormalis-jelenseget-rogzitett-egy-biztonsagi-kamera.htmlSzellemeket rögzíthetett egy texasi műhely biztonsági kamerája. NewsOrigoEgerben eldöntötte a város karácsonyfáját a szél: videóhttp://www.life.hu/news/20181120-egerben-eldontotte-a-varos-karacsonyfajat-a-szel-video.html12 méteres fát állítottak fel Egerben, ám úgy tűnik, a rögzítés nem volt tökéletes. Nem bírta a szelet, így eldőlt a hatalmas fa. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.