Lövöldözés Budapesten: óvónő volt az áldozat

Forrás: Shutterstock -
III. kerület lövöldözés Békásmegyer Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti III. kerületben lett gyilkosság áldozata egy 56 éves óvónő, agyonlőtték. Közelről érte a 3-4 lövés, esélye sem volt a túlélésre. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, fiát sokkos állapotban szállították kórházba.

Lövéseket halottak szerdán, vagyis november 21-én reggel a budapesti III. kerületi Virág utca lakói, a járókelők pedig egy nőt láttak a földön feküdni. Rögtön értesítették a hatóságokat, a mentőszolgálat a rendőrökkel együtt érkezett a helyszínre. A nő éppen munkába igyekezett, habár a gyilkosság egy óvoda előtt történt, ő nem ott, hanem egy másik kerületben dolgozott óvónőként. A házaspár nemrég költözött a környékre, velük élt felnőtt fiuk és menyük is.

Óvónő volt a békásmegyeri áldozat Forrás: Shutterstock

Az életét sajnos nem tudták megmenteni, 3-4 lövés is érte, ráadásul a Bors információi szerint közelről. A nő férjét a rendőrök keltették a tragikus hírrel, a fiát sokkos állapotban kellett kórházba szállítani. A tettest a térfigyelő kamerák segítségével találták meg, látható volt, hogy egy fehér autóval menekült el a helyszínről. Még akkor is a kocsiban ült, amikor a rendőrök rábukkantak, kezében fegyvert tartott és bódult állapotban volt. A 67 éves L. József budapesti lakos állítólag már a helyszínen bevallotta tettét, amit korábbi személyes sérelmekkel indokolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.