Időjárás: sarkvidéki levegő közelít, havazást is hozhat

Forrás: Thinkstock -
hideg havazás November
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő hét első napjaiban ér ide a sarkvidéki levegő, de a meteorológusok szerint egyelőre korai lenne megmondani, hogy havazást is hoz-e a ciklon.

A ciklon Magyarországon eleinte esőt, majd vegyes halmazállapotú csapadékot okozhat - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat, megjegyezve: a csapadék mennyisége és halmazállapota most még nagyon bizonytalan. A jelenlegi országos előrejelzés szerint a jövő héten a leghidegebb órákban ismét várhatók mínuszok, s néhol napközben is csak plusz 1 Celsius-fokig melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock

Bízott a szabadulásbán VV Fanni feltételezett gyilkosa, de rács mögött maradhttp://www.life.hu/news/20181123-bizott-a-szabadulasban-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-de-racs-mogott-marad.htmlJövő évig biztosan a rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa. A nyomozási bíró úgy határozott, fennáll a szökés veszélye, ezért a férfit még két hónapig, azaz 2019. január 27-ig biztosan nem bocsátják szabadon.News--Nagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoMeghalt egy ember a Keleti pályaudvarnál Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181111-meghalt-egy-ember-a-keleti-palyaudvarnal-budapesten-vasarnap.htmlVasárnap délután rendőrautók, valamint egy mentő érkezett a Keleti pályaudvar elé, majd egy paravánnal elkerítették a főbejárat előtti tér egy részét: egy ember életét vesztette. News--Már vasárnap leeshet az első hó Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20181118-ekkor-eshet-le-az-elso-ho-idojaras.htmlVasárnap a magasabban fekvő területeken már hózáporok lehetnek. Az Északi-középhegység és a Soproni-hegység körzetében már havazhat. News--Videoklip készül egy, Michael Schumacherről szóló dalból: a bevételt az alapítvány kapjahttp://www.life.hu/news/20181111-videoklip-keszul-egy-a-michael-scumacherrol-szolo-dalbol-a-bevetelt-az-alapitvany-kapja.htmlAz öt éve súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről 2014 elején dalt írt egy német énekes, Sascha Herchenbach, most pedig a Born to Fight (Harcra született) című szám videóklipje is elkészülhet Schumi 50. születésnapjára. A klipből származó bevételeket a Schumacher család alapítványának utalják majd át. News--Újabb melegrekord dőlt meg: 15 fok volt hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20181103-ujabb-melegrekord-dolt-meg-15-fok-volt-hajnalban-budapesten.htmlA fővárosi és az országos legmagasabb minimum-hőmérsékleti rekord is megdőlt szombatra virradóra - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.