Metróban született meg egy kisbaba Párizsban: 25 évig ingyen utazhat

Párizs szülés metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párizsi metróban született meg egy kisbaba szerda este. A közlekedési társaság 25 éven keresztül érvényes bérlettel ajándékozta meg.

„A hatos vonalat megállítottuk az eset miatt. Szerencsére épp utazott ott egy orvos, aki segített az anyukának” – idézi a Blikk a DailyMailnek nyilatkozó egyik alkalmazottat.

A kisfiú este 10 óra 40 perckor jött világra, kórházba a tűzoltók szállították. A baba az Ousmane nevet kapta. A közlekedési társaság 25 évig érvényes bérlettel ajándékozta meg a gyermeket, ami már hagyománynak számít, ugyanis nem Ousmane az első, aki metrókocsiban született. Idén júniusban is volt egy édesanya, aki a földalattin szült. Szeptemberben pedig a világ legforgalmasabb állomásán, a Gare du Nordon folyt el agy anyuka magzatvize. A szülés villámgyorsan zajlott le. Őt egy munkába utazó ápolónő segítette.

Csak show és más semmit: adásban sírta el magát Balázs Andihttp://www.life.hu/sztarok/20181124-csak-show-es-mas-semmit-adasban-sirta-el-magat-balazs-andi.htmlEke Angéla és Vastag Csaba produkciója könnyeket csalt mindenkinek a szemébe. Balázs Andi még sírva is fakadt, elhunyt édesanyjára gondolt. A megindító produkcióval 39 pontot zsebeltek be.TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: chippandale fiúkról tépte le a ruhát Ördög Nóra és Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20181124-csak-show-es-mas-semmi-chippandale-fiukrol-tepte-le-a-ruhat-ordog-nora-es-liptai-claudia.htmlA hölgyek örömére szexi chippendale show-val nyitották meg a Csak show és más semmi hetedik adását. Ördög Nóri és Liptai Claudia tépték le a ruhákat a fiúkról...TV + SztárokOrigoHernádi Judit végre elárulta, miért jött el a Vígszínházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-hernadi-judit-vegre-elarulta-miert-jott-el-a-vigszinhazbol.htmlHernádi Judit tiszta vizet öntött a pohárba: a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy miért távozott a Vígszínházból.TV + Sztárok--Megcsalta párja az X-Faktor sztárját, Szekér Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-megcsalta-parja-az-xfaktor-sztarjat-szeker-gergot.htmlNemrég még lánykérésre készült, el akarta venni francia barátnőjét az X-Faktor versenyzője, Szekér Gergő. Szerelme azonban megcsalta, így hazaköltözött Párizsból. TV + SztárokOrigoNem csillapodik a botrány Sebestyén Balázs körül: „Rajtam most célkereszt van”http://www.life.hu/sztarok/20181124-nem-csillapodik-a-botrany-sebestyen-balazs-korul-rajtam-most-celkereszt-van.html Sebestyén Balázs reagált az ismert magyar vadászok szavaira. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBoros Lajosnak öntötte ki a szívét szakítása miatt Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-boros-lajosnak-ontotte-ki-a-szivet-szakitasa-miatt-bochkor-gabor.htmlBoros Lajos öt hétig volt kómában szívműtétje után. A Blikknek vallott arról, hogy mit élt át, milyen lelki változásokon ment keresztül. A lábadozás időszakában Bochkor Gáborral is többször beszéltek. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.