Elfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfit

Forrás: Shutterstock -
gázspray 2-es metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki gázspray-vel fújta le a vitapartnerét szombaton a 2-es metrón – közölte a rendőrség vasárnap reggel honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a férfi szombat délután a 2-es metró Keleti pályaudvari megállójában szóváltás után gázspray-vel lefújta vitapartnerét, majd elhagyta a helyszínt.

Az esetet követően a BRFK VII. kerületi kapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A férfit beazonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki.
A rendőrség éjjel 2 óra 50 perckor fogta el a 26 éves budapesti V. N. Róbertet. Előállították, elszámoltatása folyamatban van – írta a BRFK. Az eset miatt szombat délután több órán keresztül nem járt a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR vezetője szombaton az MTI-vel közölte: 20 embert kellett köhögés és könnyezés miatt megvizsgálniuk. Kórházba senki nem került, és orvosi ellátásra sem volt szükség, az összes tünet átmenetinek bizonyult – tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

10 centis hó hullhat a jövő hét közepénhttp://www.life.hu/news/20181125-10-centis-ho-hullhat-a-jovo-het-kozepen-idojaras.htmlCsapadék és sarkvidéki levegő jellemzi a jövő hét időjárásást. Az esőt valószínűleg hó váltja fel. News--Megöltek egy férfit Pécsen: a vita hevében szúrták lehttp://www.life.hu/news/20181125-megoltek-egy-ferfit-pecsen.htmlSzombaton este jelentették be a rendőrségen, hogy egy pécsi lakásban holtan találtak egy 57 éves férfit. Úgy tudni, veszekedés közben szúrta le vitapartnerét egy 61 éves férfi. NewsThinkstockIdőjárás: sarkvidéki levegő közelít, havazást is hozhathttp://www.life.hu/news/20181123-idojaras-sarkvideki-levego-kozelit-havazast-is-hozhat.htmlA jövő hét első napjaiban ér ide a sarkvidéki levegő, de a meteorológusok szerint egyelőre korai lenne megmondani, hogy havazást is hoz-e a ciklon. NewsThinkstockNagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigoHétfő reggel több térségben kisebb havazásra számíthatnak az autósokhttp://www.life.hu/news/20181118-hetfo-reggel-tobb-tersegben-kisebb-havazasra-szamithatnak-az-autosok-magyar-kozut-nonprofit-zrt-1.htmlAz előrejelzések szerint az ország több területén is várható havazás a következő órákban, sőt az ország nyugati részén már szállingózott is a hó. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap kora délután a következő közleményt adta ki. News--Itt a tél: mínuszok, csapadék és szél is várhatóhttp://www.life.hu/news/20181118-itt-a-tel-minuszok-csapadek-es-szel-is-varhato-idojaras.htmlLassan, de november közepére beköszöntött a tél. A pár nappal ezelőtthöz képest is sokkal hidegebb van, ráadásul a következő hétre esőt, havas esőt "jósolnak" a meteorológusok. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.