Amanda Liberty leszbikus kapcsolatban él a csillárjával, tudja, ő az igazi

házasság párkapcsolat csillár Amanda Liberty leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös szexuális vonzalmat érez bizonyos tárgyak iránt a 33 éves brit Amanda Liberty. Nemrégiben még nyitott leszbikus kapcsolatban élt 24 csillárjával, ám most megtalálta az igazit. A 90 éves antik csillárt Németországból rendelte meg. Ahogy meglátta, érezte, már el tudja kötelezni magát. 

Első szerelme egy dobkészlet volt, majd a Szabadság-szobor, ám mára fejlődött az ízlése Amanda Libertynek. Mint mondta: már csak a csillárokhoz vonzódik. Nemrégiben még 24 antik csillárral élt nyitott leszbikus kapcsolatban, ám mára megtalálta az igazit – írja a The Sun.

Az új jövevényt Lumière-nek nevezte el egyik barátja tanácsára. A 90 éves vintage darabot az e-Bay-ről rendelte, amikor meglátta, azonnal tudta, hogy szerelmes. A csillár Németországból érkezett hozzá szétszerelve. Mint mondta: igazi gyönyörűség volt össszerakni. Egyébként 400 fontot, azaz 146 ezer forintot fizetett érte.

A csillárokat nőneműként emlegeti. Lumière egy méretes darab, így nem vele, hanem egy kisebb csillárral, Jewellel alszik. Amanda azt mondja, legnagyobb álma, hogy egy olyan helyen dolgozzon, ahol egész nap csillárokkal foglalkozhat, mint például a Buckingham-palota.

Amanda egyébként nagyon szeretett volna emléket állítani szerelmüknek, így magára is tetováltatta a csillárt.

Időjárás: országos eső várható, hó is hullhathttp://www.life.hu/news/20181126-idojaras-orszagos-eso-varhato-ho-is-hullhat.htmlA héten sem lesz sok napsütésben részünk: országos eső és borús idő várható, ráadásul hó is hullhat. Szerdán ugyan előbújik a nap, de ez nem fog sokáig tartani. News--10 centis hó hullhat a jövő hét közepénhttp://www.life.hu/news/20181125-10-centis-ho-hullhat-a-jovo-het-kozepen-idojaras.htmlCsapadék és sarkvidéki levegő jellemzi a jövő hét időjárását. Az esőt valószínűleg hó váltja fel. News--Sírkövek között félmeztelenül táncoló nőt videóztak Skóciában (18+)http://www.life.hu/news/20181125-sirkovek-kozott-felmeztelenul-tancolo-not-videoztak-skociaban.htmlMeglepő jelenetet sikerült levideózni egy skót temetőben: félmeztelenül táncolt egy nő a sírkövek között. NewsOrigoProgram segítségével élhetik át az orvosok a haldoklók utolsó pillanataithttp://www.life.hu/news/20181125-program-segitsegevel-elhetik-at-az-orvosok-a-haldoklok-utolso-pillanatait.htmlA halál és az elmúlás átélését segítő programot fejlesztettek ki, amelyet az egészségügyi dolgozók használhatnak: megérezhetik, mi történik a súlyos állapotban lévő betegeikkel az utolsó óráikban. NewsThinkstockElfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfithttp://www.life.hu/news/20181125-elfogtak-a-2es-metron-gazsprayvel-fujo-ferfit-vasarnap.htmlElfogták a rendőrök azt a férfit, aki gázspray-vel fújta le a vitapartnerét szombaton a 2-es metrón – közölte a rendőrség vasárnap reggel honlapján. NewsOrigoHavazás várható hétfőnhttp://www.life.hu/news/20181125-idojaras-havazas-varhato-hetfon.html Eddig az eső miatt húztuk a szánkat, ám nemsokára a hó keserítheti meg az életünket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.