Időjárás: jönnek a kemény fagyok

Forrás: AFP/Thomas Kienzle -
időjárás mínusz fagy tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg nem vár a szívélyes fogadtatásra, kegyetlenül betör, kérés nélkül. A héten akár mínusz 10 fok is lehet. 

Szerdán hajnalban főleg a déli tájakon még előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás, majd mindenhol csökken a felhőzet. Az ÉK-i szél többfelé erős lesz, mellyel még hidegebb levegő éri el hazánk térségét. Reggel -2, délután +3 fok körül alakul a hőmérséklet. Az igazi hideg csütörtökön és pénteken köszönt be. Változóan felhős, részben napos időre számíthatunk. Elvétve szállingózhat a hó. Fagyos idő ígérkezik, reggelente -10 és -3, délutánonként -3 és +2 fok közötti értékekkel.

Kemény fagyok jönnek – Képünk illusztráció Forrás: AFP/Thomas Kienzle

Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon kisebb havazás, ónos eső is előfordulhat. Marad a hideg téli idő. Vasárnap azonban már kellemesebb lesz a hőmérséklet, változóan felhős idő ígérkezik, napsütés főleg délután lehet. 0 és +5 fok köré enyhül a levegő – írja a Köpönyeg.hu.

Mosógépben tárolta a pénzét a pénzmosással vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20181126-mosogepben-tarolta-penzet-a-penzmosassal-vadolt-ferfi.htmlPénzzel teli mosógépre bukkantak a rendőrök egy amszterdami otthon fürdőszobájában. NewsOrigoElkapták a tajvani szerzetest, aki homoerotikus orgiákat tartott bedrogozva: videó (18+)http://www.life.hu/news/20181126-elkaptak-a-tajvani-szerzetest-aki-homoerotikus-orgiakat-tartott-bedrogozva-video-18.htmlA 29 éves Kai Hung tajvani szerzetest kedden vették őrizetbe. A férfi bedrogozva tartott homoerotikus orgiákat, ezekről pedig videót is készített. A rajtaütéskor több terhelő bizonyíték is előkerült. NewsOrigoIdőjárás: országos eső várható, hó is hullhathttp://www.life.hu/news/20181126-idojaras-orszagos-eso-varhato-ho-is-hullhat.htmlA héten sem lesz sok napsütésben részünk: országos eső és borús idő várható, ráadásul hó is hullhat. Szerdán ugyan előbújik a nap, de ez nem fog sokáig tartani. News--Sírkövek között félmeztelenül táncoló nőt videóztak Skóciában (18+)http://www.life.hu/news/20181125-sirkovek-kozott-felmeztelenul-tancolo-not-videoztak-skociaban.htmlMeglepő jelenetet sikerült levideózni egy skót temetőben: félmeztelenül táncolt egy nő a sírkövek között. NewsOrigoElfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfithttp://www.life.hu/news/20181125-elfogtak-a-2es-metron-gazsprayvel-fujo-ferfit-vasarnap.htmlElfogták a rendőrök azt a férfit, aki gázspray-vel fújta le a vitapartnerét szombaton a 2-es metrón – közölte a rendőrség vasárnap reggel honlapján. NewsOrigoOldószert tettek társai egy kisdiák italába Sárváronhttp://www.life.hu/news/20181124-oldoszert-tettek-tarsai-egy-kisdiak-italaba-sarvaron.htmlKörömlakklemosó oldószert, acetont tett két osztálytársa egy alsós kislány italába Sárváron. A gyereket megfigyelésre kórházba vitték, de orvosai szerint nem szenvedett maradandó károsodást és már otthon lábadozik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.