Az egyformára plasztikázott ikrek megbánták a műtéteket

ikrek megbánás plasztikai beavatkozás internetes zaklatás mellek fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a fél világ ismeri Anna és Lucy DeCinque-et, azokat az ikreket, akik teljesen egyformára plasztikáztatták magukat. Most arról nyilatkoztak, hogy a közösségi média hatására teljesen megbánták az egészet.

Anna és Lucy DeCinque neve sokaknak cseng ismerősen, hiszen ők azok az ikrek, akik teljesen egyformára plasztikáztatták magukat. Hatalmas kebleikkel, ajkaikkal és tetovált szemöldökükkel kitűnnek a tömegből.

A Daily Star cikke szerint azonban most úgy érzik, kissé elvetették a sulykot a 130 ezer fontnyi, azaz 47 millió forintnyi összeget kóstáló beavatkozásokkal. A lányokat ugyanis rengetegen bántják a közösségi médiában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

T W I N S T Y L E Make Memories #love #family #happy #goals #travel

AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon sajnáljuk a dolgot, és ha vissza tudnánk menni az időben, máshogy csinálnánk" - mondták az ikrek. Mint mondták: sok bántást kaptak a közösségi oldalakon. Ahogy népszerűségük nőtt, egyre több negatív komment érkezett a képeikhez.

Úgy döntöttek, természetesebb külsőre törekszenek. Első lépésként eltávolíttatják szemöldök- és ajaktetoválásaikat. Az ikrek ugyanabba a férfiba is szerelmesek. Mint mondták: még mindig remek a kapcsolatuk hármasban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DOUBLE THE JOY Find out what gives you JOY and do it @crownhotels @crownresorts

AnnaLucy DeCinque (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés,

Egy 213 méteres aszteroida néhány éven belül akár a Földet is elérhetihttp://www.life.hu/news/20181128-egy-213-meteres-aszteroida-nehany-even-belul-akar-a-foldet-is-elerheti.htmlA 2018 LF16 nevű aszteoridát idén júniusban figyelték meg. A csillagászok szerint 62 potenciális pályán mozoghat a 213 méteres égitest, ami akár a Földet is elérheti. NewsOrigoKiirthatja a banánt egy veszélyes gombatörzshttp://www.life.hu/news/20181128-kiirthatja-a-banant-egy-veszelyes-gombatorzs.htmlElőfordulhat, hogy egy gombatörzs hamarosan kiirtja a banánt. NewsOrigoH. Dezső, az olaszliszkai lincselő milliókkal szabadulhat a börtönbőlhttp://www.life.hu/news/20181128-h-dezso-az-olaszliszkai-lincselo-milliokkal-szabadulhat-a-bortonbol.htmlAz olaszliszkai tanárlincselés egyik elkövetője, H. Dezső akár milliókkal is szabadulhat a börtönből. Rossz tartási körülményekre hivatkozva ugyanis 5 millió forintot ítélt meg neki a bíróság. News--Időjárás: a jövő héten enyhülés kezdődikhttp://www.life.hu/news/20181128-idojaras-jovo-heten-enyhules-kezdodik.htmlA következő napokban igen hűvös, fagyos időre számíthatunk, de a jövő héten, úgy tűnik, enyhülés érkezik. News--Autóból dobta ki 2 hónapos gyermekét családja rosszallása miatthttp://www.life.hu/news/20181127-autobol-dobta-ki-2-honapos-gyermeket-csaladja-rosszallasa-miatt.htmlNicole Joan Stasio visszaköltözött Balira a családjához, hogy szeptemberben ott hozza világra születendő gyermekét. A család nem nézte jó szemmel a házasságon kívül fogant csöppséget. Az anya mély depresszióba esett, majd kidobta a csesemőt egy taxi ablakán, később pedig magával is végezni akart. News--Laura Avila orrplasztikát szeretett volna, belehalt a műtétbehttp://www.life.hu/news/20181127-laura-avila-orrplasztikat-szeretett-volna-belehalt-a-mutetbe.htmlDallasból utazott Mexikóba Laura Avila, hogy túl nagynak vélt orrát megműttesse. Az operáció során azonban komplikációk léptek fel, a nőt napokig mesterséges kómában tartották, ám végül meghalt. Nővére és vőlegénye gyászolja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.