Mínusz 10 fokra hűlhet a levegő december első hétvégéjén

Forrás: Thinkstock -
december hideg időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén marad a hideg, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, kisebb havazás előfordulhat -  derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.

Pénteken a keleti országrészben várható több napsütés. A felhős tájakon hószállingózás sem zárható ki. A szél főként a Dunántúlon megélénkül, a Fertő tó térségében olykor meg is erősödik. Hajnalban mínusz 10 és mínusz 3 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél hidegebb is lehet. A nappali maximumok mínusz 3 és plusz 2 fok között alakulnak.

Forrás: Thinkstock

Szombaton keletebbre változóan felhős, a Dunántúlon többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Nyugat-Dunántúlon elszórtan hószállingózás, kisebb havazás lehet. A minimum-hőmérséklet a Dunántúlon mínusz 6 és mínusz 2, másutt mínusz 12 és mínusz 5 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul.

Vasárnap napközben csapadék nem valószínű, nagyrészt borult idő várható. Északnyugaton néhol megélénkül a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 9 és mínusz 2 fok között lesz. Napközben 0-6 fok várható - olvasható az előrejelzésben.

Enyhülés várható az időjárásban a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20181130-enyhules-varhato-az-idojarasban-a-jovo-heten-melegebb-lesz.htmlA nagyon hideg hétvége után hétfőtől kicsit fellélegezhetünk: jön az enyhülés. News--10 centis hó hullhat a jövő hét közepénhttp://www.life.hu/news/20181125-10-centis-ho-hullhat-a-jovo-het-kozepen-idojaras.htmlCsapadék és sarkvidéki levegő jellemzi a jövő hét időjárását. Az esőt valószínűleg hó váltja fel. News--Megöltek egy férfit Pécsen: a vita hevében szúrták lehttp://www.life.hu/news/20181125-megoltek-egy-ferfit-pecsen.htmlSzombat este jelentették be a rendőrségen, hogy egy pécsi lakásban holtan találtak egy 57 éves férfit. Úgy tudni, veszekedés közben szúrta le vitapartnerét egy 61 éves férfi. NewsThinkstockBízott a szabadulásban VV Fanni feltételezett gyilkosa, de rács mögött maradhttp://www.life.hu/news/20181123-bizott-a-szabadulasban-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-b-laszlo-de-racs-mogott-marad.htmlJövő évig biztosan a rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa. A nyomozási bíró úgy határozott, fennáll a szökés veszélye, ezért a férfit még két hónapig, azaz 2019. január 27-ig biztosan nem bocsátják szabadon. News--Időjárás: sarkvidéki levegő közelít, havazást is hozhathttp://www.life.hu/news/20181123-idojaras-sarkvideki-levego-kozelit-havazast-is-hozhat.htmlA jövő hét első napjaiban ér ide a sarkvidéki levegő, de a meteorológusok szerint egyelőre korai lenne megmondani, hogy havazást is hoz-e a ciklon. NewsThinkstockNagyapját gyászolja VV Fanni elrablója, B. László a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20181121-nagyapjat-gyaszolja-vv-fanni-elrabloja-b-laszlo-a-bortonben.htmlGyászol és teljesen összeomlott a börtönben a Novozánszki Fanni elrablásával vádolt B. László: a férfinak meghalt a nagypapája. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.