Elképesztő fotók: sárga hó esett

Kína homok sivatag hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon meglepődtek kora reggel a kínai Ürümcsi város lakói, mikor kinéztek az ablakon: mindent sárga hó borított.

A jelenség nagyon ritka - írja a Femcafe -, ám nem kell rögtön rosszra gondolni, nem lesz holnap világvége. A hó elszíneződését az okozza, hogy a szél felkavarja a sivatagok homokját, hogy az a hóval elkeveredve hullik le.

Fordulat az eltűnt villanyszerelők ügyében: megtalálták Orlik Vilmos autójáthttp://www.life.hu/news/20181203-fordulat-az-eltunt-villanyszerelok-ugyeben-megtalaltak-orlik-vilmos-autojat.htmlÚjabb bizonyíték került elő az eltűnt villanyszerelők, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán ügyében. A három éve eltűnt villanyszerelő autóját megtalálták a gyanúsított É. Imre egyik rokonánál. NewsOrigoA szombathelyi trafikrablót kiskorú veszélyeztetéséért is elítélhettékhttp://www.life.hu/news/20181203-a-szombathelyi-trafikrablot-kiskoru-veszelyezteteseert-is-elitelhettek.htmlNem először vétett a törvény ellen a szombathelyi trafikrabló, K. Aladár. A férfit 30 évvel ezelőtt halálra ítélték, amiért megölte a 11 éves Anitát. Úgy tűnik, hogy nemcsak ez terheli a lelkét, hanem néhány évvel ezelőtt kiskorú veszélyeztetéséért is elítélhették. News--Durva változás jön az időjárásban: 27 fokot ugrik a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20181201-idojaras-jovo-heten-nem-lesznek-durva-minuszok.htmlAz időjárás mindig tartogat meglepetéseket, ez most sem lesz másként: a jövő héten nem kell durva mínuszokkal számolnunk. NewsOrigoKoporsós temetés helyett lebomló kapszula: fa növekszik az elhunytak testébőlhttp://www.life.hu/news/20181201-koporsos-temetes-helyett-lebomlo-kapszula-fa-novekszik-az-elhunytak-testebol.htmlKoporsós temetés helyett lebomló kapszulákba kerülnének az elhunytak maradványai, amelyből egy új élet fejlődne. NewsOrigoElgázoltak két embert Dunaújvárosbanhttp://www.life.hu/news/20181201-elgazoltak-ket-embert-dunaujvarosban.htmlElütöttek két gyalogost Dunaújvárosban. Egyikük a helyszínen életét vesztette. News--Gyomorműtéten esett át a menyasszony, nem sokkal később meghalthttp://www.life.hu/news/20181201-gyomormuteten-esett-at-a-menyasszony-nem-sokkal-kesobb-meghalt.htmlA 25 éves Jana Moreels az esküvőjére készült. Szinte egész életében túlsúllyal küzdött, így több mint egy évvel a nagy nap előtt gyomorműtétre szánta el magát. A műtét után problémák léptek fel, műtét műtétet követett, végül már többé nem nyitotta ki a szemét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.