Hatalmas testével ölte meg a barátját a 133 kilós nő: a férfi megfulladt a súlya alatt

Forrás: Erie County Police Department -
súly gyilkosság halál megfojtotta fulladás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Windi Thomas testével, pontosabban a hájával fojtotta meg a barátját: a veszekedésük annyira eldurvult, hogy a nő 133 kilós testét használta fegyverként 57 kilós barátja ellen.

Harmadfokon is bűnösnek találták a 44 éves Windi Thomast, aki meggyilkolta a barátját. A pár valószínűleg veszekedett a történtek előtt, és alaposan fel is öntöttek a garatra, mielőtt a helyzet visszafordíthatatlanul eldurvult. A 133 kilós nő a testével fojtotta meg az 57 kilós barátját, Keeno Butlert, vallomásában azonban mást állított.

Hatalmas testével ölte meg barátját a 133 kilós nő Forrás: Erie County Police Department


A nő azt mondta, sokat ittak, és véletlenül esett a barátjára, amikor pedig magához tért és rájött, mi történt, azonnal értesítette a hatóságokat. A pennsylvaniai halottkém azonban olyan nyomokat fedezett fel az áldozat testén, ami ellentmondott a nő vallomásának: vágások voltak a kezein és a fején, valamint ütésnyomokat is találtak a férfin. A halál valódi oka valószínűleg az, hogy a nő ráült, a férfi pedig megfulladt – írja a Mirror.

Yagya Bahadur Katuwal, a nepáli buszsofőr, aki meg tudja nyalni a homlokáthttp://www.life.hu/news/20181204-yagya-bahadur-katuwal-a-nepali-buszsofor-aki-meg-tudja-nyalni-a-homlokat.htmlYagya Bahadur Katuwal egy nepáli buszsofőr, aki meglehetősen különös képességgel rendelkezik: meg tudja nyalni a homlokát. NewsOrigoHatalmas péniszt formáltak karácsonyi égősorból egy ház oldalára a brit diákokhttp://www.life.hu/news/20181204-hatalmas-peniszt-formaltak-egosorbol-a-haz-oldalara-a-brit-diakok.htmlHatalmas pénisz díszeleg karácsonyi díszkivilágításként egy brit város egyik házán. A helyieket nagyon felháborította a diákcsíny. NewsOrigoHibernálnak, majd forró vízzel élesztenek újra egy halat: videóhttp://www.life.hu/news/20181204-hibernalnak-majd-forro-vizzel-elesztenek-ujra-egy-halat-video.htmlBejárta az internetet az a videó, amelyen egy halat élve lefagyasztanak, majd nem sokkal később forró vízbe helyezik, hogy feléledjen. Minden bizonnyal ez egy új módszer a frissen tartásra, ám kérdés, hogy mennyi állatbarát ez a módszer? News--Időjárás: szeles napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20181204-idojaras-szeles-napok-jonnek.htmlA ködös, esős időt hamarosan erős szél váltja fel. News--Elképesztő fotók: sárga hó esetthttp://www.life.hu/news/20181204-sarga-ho-esett-kinaban.htmlNagyon meglepődtek kora reggel a kínai Ürümcsi város lakói, mikor kinéztek az ablakon: mindent sárga hó borított.NewsOrigoDurva változás jön az időjárásban: 27 fokot ugrik a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20181201-idojaras-jovo-heten-nem-lesznek-durva-minuszok.htmlAz időjárás mindig tartogat meglepetéseket, ez most sem lesz másként: a jövő héten nem kell durva mínuszokkal számolnunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.