halálbüntetés kivégzés Michelle Lyons
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár már leszámolt élete azon részével, Michelle Lyons sosem fogja elfelejteni a kivégzőkamrák szagát: majdnem 300 ember halálának volt szemtanúja. 

Majdnem 300 ember halálát nézte végig a most 42 éves Michelle Lyons. A texasi bűnügyi újságírót

mindig kísérteni fogják a halálsoron látott képek és a kivégzőkamrák szaga.

Az első kivégzés, amelyet végignézett, 1998-ban volt, de nem sok konkrétumra emlékszik belőle, később azonban minden egyes alkalommal részletes jegyzeteket készített a bűnözőkről, arról, hogy mit mondtak, és hogy a családjuk sírt-e, amikor bekövetkezett az elkerülhetetlen.

Michelle Lyons 280 ember kivégzését látta Forrás: Michelle Lyons

Később, amikor már a minisztériumnak dolgozott szóvivőként, még közelebb került az elítéltekhez. Interjúkat készíthetett velük, és láthatta őket a halálukat megelőző órákban. „Néhányan idegesek és csendesek voltak, néhányan láthatóan féltek. Mások pedig dühösek voltak" – mondta Michelle, akit egyre jobban megviselt a munkája, főleg, miután anya lett.

Torokszorító volt látni, ahogy az anyák felkészülnek, hogy végignézzék saját gyermekük halálát"

The Sun

A nyíregyházi késelős gyilkos nemrég hárommilliót nyert egy vetélkedőnhttp://www.life.hu/news/20181206-a-nyiregyhazi-keselos-gyilkos-nemreg-harom-milliot-nyert-egy-vetelkedon.htmlKiderült: nemrég milliókat nyert egy tévés vetélkedőben a nyíregyházi gyilkos. NewsThinkstockÖngyilkos lett a BBC népszerű rádiósa, Vicki Archerhttp://www.life.hu/news/20181206-ongyilkos-lett-a-bbc-nepszeru-radiosa-vicki-archer.htmlVicki Archer, a BBC Shropshire sztárja egyszer csak kisétált a rádióstúdióból adás közben. Pár órával később holtan találtak rá. NewsOrigoElhunyt a 17 éves mexikói tini, miután a barátnője kiszívta a nyakát.http://www.life.hu/news/20181205-elhunyt-a-17-eves-mexikoi-tini-miutan-a-baratnoje-kiszivta-a-nyakat.htmlStroke-ot kapott egy 17 éves tinédzser fiú, miután a barátnője kiszívta a nyakát. NewsOrigoBudapesten végeztetett plasztikai műtétet a brit nő, belehalthttp://www.life.hu/news/20181205-budapesten-vegeztetett-plasztikai-mutetet-a-brit-no-belehalt.htmlA kétgyermekes brit anyuka a plasztikai műtét után rosszul lett, majd belehalt az operációt követő komplikációba. NewsOrigoAz eltűnt villanyszerelők rokonai transzparensekkel jelentek meg É. Imre tárgyalásánhttp://www.life.hu/news/20181205-az-eltunt-villanyszerelok-rokonai-transzparensekkel-jelentek-meg-e-imre-targyalasan.htmlSzívszorító feliratokkal teleírt transzparensekkel jelentek meg az eltűnt villanyszerelők, Mácsik Zoltán és Orlik Vilmos rokonai É. Imre tárgyalásán. A gyanúsított letartóztatásának meghosszabbításáról tárgyaltak volna, ám a tárgyalást el kellett napolni. NewsOrigoHalálra fagyott az orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosa, Alekszej Lomakinhttp://www.life.hu/news/20181205-halalra-fagyott-az-orosz-lokomotiv-fc-18-eves-jatekosa-alekszej-lomakin.htmlAz orosz Lokomotiv FC 18 éves játékosát halálra fagyva találták meg a Gorodnya folyó partján. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.