Időjárás: szél, eső és ónos eső lesz a hétvégén

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
eső hétvége időjárás ónos eső Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eső, ónos eső és szél: ez várható a hétvégén.

Nem kedvez az időjárás azoknak, akik szabadtéri programot terveznek a hétvégére. A Köpönyeg azt írja, a hét utolsó munkanapján erősen felhős vagy borult lesz az ég. Északon elszórtan lehet kisebb eső, hajnalban ónos szitálás. A déli szél megélénkül. A csúcshőmérséklet +6 fok körül alakul.

Nem lesz szép idő hétvégén Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Szombat hajnalban és reggel sokfelé valószínű csapadék: nagyrészt eső, de északkeleten havas eső, havazás is. Délelőtt az északnyugati, délután a délnyugati szél erősödik meg. 3 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk - északkeleten lesz a hűvösebb. Vasárnap marad a borongós idő többfelé esővel, záporesővel. A nyugati, északnyugati szél élénk lesz. +6, +7 fok ígérkezik.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat egyébként sárga figyelmeztetést is kiadott ónos eső miatt péntekre és szombatra az északkeleti megyékre.

Súlyos betegség következtében elhunyt a világbajnok bokszoló, Markus Beyer http://www.life.hu/news/20181207-sulyos-betegseg-kovetlezteben-elhunyt-a-vilagbajnok-bokszolo-markus-beyer.htmlA német Markus Beyer váratlanul hunyt el, egy súlyos, de rövid lefolyású betegség következtében. A sportoló csak 47 éves volt. NewsThinkstockNémeth Lajos szerint ilyen lesz az idei télhttp://www.life.hu/news/20181205-nemeth-lajos-szerint-ilyen-lesz-az-idei-tel.htmlNémeth Lajos elárulta, mit vár az idei téltől. NewsOrigoAz állatok utálták a valóságban megépített Noé bárkájáthttp://www.life.hu/news/20181206-az-allatok-utaltak-a-valosagban-megepitett-noe-barkajat.htmlHetven méter hosszú és tizenhárom méter széles az a bárka, amely egy holland férfi, Aad Peters tulajdona. A hajó a bibliai Noé bárkáját hivatott reprezentálni, ám az állatok utálták. News--17 éves korában elhunyt Stikli, a Budakeszi Vadaspark mosómedvéjehttp://www.life.hu/news/20181206-17-eves-koraban-elhunyt-stikli-a-budakeszi-vadaspark-mosomedveje.htmlA természetben nagyjából 5 évig él egy mosómedve, a Budakeszi Vadasparkban lakó Stikli azonban 17 évesen hunyt el a napokban. A gondozók szerint pótolhatatlan űrt hagyott maga után. NewsOrigoMichelle Lyons 280 ember kivégzését láttahttp://www.life.hu/news/20181206-michelle-lyons-280-ember-kivegzeset-latta.htmlHabár már leszámolt élete azon részével, Michelle Lyons sosem fogja elfelejteni a kivégzőkamrák szagát: majdnem 300 ember halálának volt szemtanúja. NewsOrigoAz áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg az olaszliszkai H. Dezső millióithttp://www.life.hu/news/20181205-az-aldozat-szogi-lajos-csaladja-kaphatja-meg-az-olaszliszkai-h-dezso-millioit.htmlÖtmilliós sérelemdíjat ítélt meg a bíróság H. Dezsőnek, az olaszliszkai lincselés egyik elkövetőjének. Most úgy tűnik, hogy az összeget az áldozat, Szögi Lajos családja kaphatja meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.