2018 legelképesztőbb szellemsztorijai

2018 szellem kísértet paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paranormális jelenségekből 2018-ban sem volt hiány. Több olyan szellemszerű lényről is készült videó vagy fénykép, amelyre valóban nem lehet észszerű magyarázatot találni. Láttak például szellemet idősek otthonában, egy nő pedig a hálószobájában észlelt kísértetet. Nézzük, melyek voltak az idei esztendő legemlékezetesebb szellemsztorijai!

Szellem a babamonitoron

Bonnie Moore egy aggódó édesanya, aki gyermeke biztonsága miatt egy babamonitort szereltetett fel kislánya szobájában. Egy alkalommal azonban olyan dolgot látott a monitoron, amelyre nem volt felkészülve: egy furcsa alak feküdt az alvó kicsi mellett. Természetesen nagyon megrémült és másoknak is megmutatta a felvételt. Többen állítják, a baba mellett egy másik gyermek lelke látható, aki azért érkezett, hogy vigyázzon társára. A különös felvételt ide kattintva nézheted meg!

Szellemet látott a babamonitoron alvó kislánya mellett az anya Forrás: Bonnie Moore

Látogatás az idősek otthonában

Ősszel különös eset történt Chicagóban: egyik nap a helyi idősek otthonában épp éjszakai műszakját teljesítette az őr. A pult mögött ücsörgött, amikor szinte meghűlt ereiben a vér. Egy elmosódott alak igyekezett a kijárat felé. A mozgó foltot a biztonsági kamera is felvette, ha te is megnéznéd a videót, kattints ide!

Furcsán ugatott a kutya

Egy kanadai nő azután szereltetett fel biztonsági kamerát a bejárati ajtó elé, mert túl gyakran, furcsán ugatott a kutyája. Ő maga semmi különöset nem látott, de amikor visszanézte a kamera felvételeit, megdöbbent. Az egyik videón az látható, amint egy furcsa, elmosódott alak mozog a ház előtt. A felvétel, amit ide kattintva megnézhetsz, felkerült az internetre is és sokan meg vannak róla győződve, hogy egy szellemet sikerült a hölgynek elcsípnie.

Az egyik videón az látható, amint egy furcsa, elmosódott alak mozog a ház előtt Forrás: YouTube/DailyMail

Hurrikán helyett valami egészen mást videózott le...

Szeptemberben épp a Florence hurrikán pusztított az Amerikai Egyesült Államokban. Egy dél-kaliforniai férfi is erről a nem mindennapi időjárási jelenségről szeretett volna videót készíteni, ám valami egészen furcsa dolgot sikerült megörökítenie. Miután visszanézte a felvételt, észrevett rajta egy lassan elsuhanó alakot. A megdöbbentő videót itt láthatod.

Halott kislány szelleme a Google fotóján?

Egy igen bizarr felvételt szúrtak ki szemfülesek a Google Street View-n. Többen is állítják, hogy a temetőben lévő fatörzs mögül egy halott kislány szelleme figyel. Valóban van ott egy érdekes szürke folt, ami megdöbbentően hasonlít egy arcra. Ha te magad szeretnéd eldönteni, mit látsz a fotón, kattints ide!

Az egylábú szellemgyerek

Régóta beszédtéma Thaiföldön egy különös alak, amely állítólag alvó túrázók lábujjaiból szívja a vért. Egy kislányról van szó, aki egy lábon ugrálva ismételgeti, hogy „koi, koi, koi”. A hátborzongató jelenségről videó is készült, amit ide kattintva nézhetsz meg!

Egylábú szellemgyereket videóztak le Thaiföldön (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Különleges jelenség a műhelyben

Egy texasi férfi régóta állította, hogy szellemek járnak a műhelyébe, de sokan nem hittek neki. Úgy döntött, hogy igazát bizonyítsa, felszereltet egy biztonsági kamerát. Ennek felvételeit aztán az internetre is feltöltötte és valóban hátborzongató, amit lehet látni rajta: apró fénygömbök cikáznak ide-oda. Kattints ide, ha szeretnéd megnézni!

Szellem a hálószobában

Iris mindig is rossz alvó volt, de maga sem tudta megmagyarázni, miért nem jön álom a szemére sokszor. Egyszer felszereltetett egy kamerát a szobájába, ami megörökítette, amint az éjszaka közepén egy láthatatlan jelenség kinyitja a szoba ajtaját és lassan lehúzza róla a takarót. Az ijesztő videót ide kattintva nézheted meg!

Íme, a legjobb trükk a vaj kenéséhez: videóhttp://www.life.hu/news/20181210-ime-a-legjobb-trukk-a-vaj-kenesehez.htmlA hideg vaj bizony sok kellemetlenséget okozhat, de ezzel a trükkel örökre elfelejtheted a bajlódást. NewsOrigoNyomdai előkészítőként dolgozik a börtönben az anya, aki 108 szúrással ölte meg lányát (18+)http://www.life.hu/news/20181210-nyomdai-elokeszitokent-dolgozik-a-bortonben-az-anya-aki-108-szurassal-olte-meg-lanyat-18.htmlMunkát vállalt a Kalocsai Fegyház és Börtönben Á. Anikó, az az asszony, aki 108 késszúrással ölte meg 8 éves lányát, Laurát három és fél évvel ezelőtt. Eleinte nehezen viselte a bezártságot, öngyilkosságot kísérelt meg, ám mára elfogadta, hogy örökre a rácsok mögött marad. News--Halálra gázolt a vonat egy embert Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20181209-halalra-gazolt-a-vonat-egy-embert-debrecenben-vasarnap.htmlHalálra gázolt egy embert a Fehérgyarmat és Debrecen között közlekedő személyvonat vasárnap Debrecenben, a csapókerti vasúti átjáróban - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. News--Agyontaposták egymást az emberek egy éjszakai klubban Ancona város közelében, az Adriai-tenger partjánhttp://www.life.hu/news/20181208-agyontapostak-egymast-az-emberek-egy-ejszakai-klubban-ancona-varos-kozeleben-az-adriaitenger-partja.htmlAgyontaposták egymást az emberek szombatra virradóan egy éjszakai klubban, az olaszországi Ancona város közelében, az Adriai-tenger partján: hat ember meghalt, mintegy száz megsérült, köztük körülbelül 10-en súlyosan. News--Ezért nem szabadulhat VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20181207-ezert-nem-szabadulhat-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlA rácsok mögött marad VV Fanni feltételezett gyilkosa: a bíróság attól fél, hogy a férfi újabb gyilkosságot követne el. News--Súlyos betegség következtében elhunyt a világbajnok bokszoló, Markus Beyer http://www.life.hu/news/20181207-sulyos-betegseg-kovetlezteben-elhunyt-a-vilagbajnok-bokszolo-markus-beyer.htmlA német Markus Beyer váratlanul hunyt el, egy súlyos, de rövid lefolyású betegség következtében. A sportoló csak 47 éves volt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.